Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut Uutiset

Zack Snyderin versio elokuvasta Justice League saapuu HBO Nordicille

Fanien hartaasti odottama, Zack Snyderin ohjaama Justice League -elokuva saa ensi-iltansa HBO Nordicilla samaan aikaan kun elokuva julkaistaan Yhdysvalloissa HBO Maxilla. DC-supersankarielokuvassa tutut sankarit yhdistävät voimansa tuntemattoman uhan edessä.

Warner Brosin kokopitkä HBO Max -elokuva Zack Snyder’s Justice League saa ensi-iltansa 18.3. torstaina. Supersankarielokuvassa Bruce Wayne (Ben Affleck) on vakaasti päättänyt varmistaa, ettei Teräsmiehen (Henry Cavill) uhraus ollut turha. Yhdessä Diana Princen (Gal Gadot) kanssa hän suunnittelee kokoavansa supersankareiden joukon suojellakseen maapalloa katastrofaaliselta hyökkäykseltä. Tehtävä osoittautuu luultua vaikeammaksi, sillä joukon jokaisen jäsenen on kohdattava oman menneisyytensä haamut, jottei mikään voisi enää pysäyttää heitä. Ennennäkemättömään sankarijoukkoon liittyvät Lepakkomiehen ja Ihmenaisen lisäksi Vesimies (Jason Momoa), Kyborgi (Ray Fisher) ja Salama (Ezra Miller). Saattaa kuitenkin olla jo liian myöhäistä estää Steppenwolfin, DeSaadin ja Darkseidin hirvittävät aikeet.

Ohjaaja Zack Snyderin Justice League -version käsikirjoitus on Chris Terrion käsialaa. Elokuvan tarina on Chris Terrion, Zack Snyderin ja Will Beallin luoma, ja perustuu DC-supersankarihahmoihin sekä Jerry Siegelin ja Joe Shusterin luomaan Teräsmiehen hahmoon. Elokuvan tuottavat Charles Roven sekä Deborah Snyder ja vastaavina tuottajina toimivat Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio ja Ben Affleck.

Elokuva saapuu samaan aikaan Yhdysvaltojen HBO Max -ensi-illan kanssa katsottavaksi yksinoikeudella eurooppalaisiin HBO-palveluihin Pohjoismaihin, Keski-Eurooppaan, Espanjaan ja Portugaliin sekä Aasian HBO GO -palveluun. Itse elokuvan julkaisun lisäksi luvassa on sekä Warner Brosin että WB Gamesin oheistuotteita, ja Watertower Music julkaisee elokuvan musiikin.

Teksti: HBO Nordicin tiedote