Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut Uutiset

Disney+ saa lisää sisältöä

Disney+ lanseeraa uuden sisältöbrändi Starin, joka tulee osaksi Disney+ -palvelua 23. helmikuuta. Star tuo mukanaan alati kasvavan valikoiman tv-sarjoja, elokuvia ja uusia Originals-tuotantoja.

Star käynnistyy yli kolmella sadalla uudella nimikkeellä, ja uusia tv-sarjoja sekä elokuvia lisätään palveluun joka kuukausi Disneyn eri studioilta, kuten Disney Television Studios (20th Television ja ABC Signature), FX Productions sekä 20th Century Studios.

Esittelyssä Star Originals -tuotannot

Star Originals -tuotannot tulevat olemaan yksinoikeudella vain Disney+ -palvelussa. Näihin Disney+ -palvelussa Suomessa esitettäviin nimikkeisiin lukeutuvat muun muassa visionääritarinankertoja David E. Kelleyn (Big Little Lies, The Undoing) uusi rikostrilleri Big Sky sekä Love, Simon -elokuvan spin-off-sarja Love, Victor, jonka käsikirjoituksesta ovat vastanneet elokuvan alkuperäiskäsikirjoittajat Isaac Aptaker (This Is Us) ja Elizabeth Berger (This Is Us). Heti Starin lanseerauspäivästä lähtien ovat katsottavissa myös aikuisille suunnattu animaatio-sitcom-sarja Solar Opposites, jonka ovat luoneet Justin Roiland (Rick & Morty) ja Mike McMahan (Rick & Morty) sekä draamasarja Helstrom, jonka on tuottanut Paul Zbyszewski yhdessä Karim Zreikin ja Jeph Loebin kanssa. Muita vuonna 2021 ensi-iltansa saavia sisältöjä ovat muun muassa premium-sarjat Dopesick ja The Dropout, uudet tuotannot Kardashian-Jennereiltä sekä valikoima FX-alkuperäissarjoja, mukaan lukien The Old Man.

Entistä enemmän rakastettuja sisältöjä ja uusia tuttavuuksia

Disney+ -palvelun tilaajat pääsevät nauttimaan entistä monipuolisemmasta ohjelmakirjastosta. Star tuo katsottavaksi laajan valikoiman suosikkisarjoja joka makuun – mukana muun muassa Greyn anatomia, 24, Pako, Täydelliset naiset, Lost ja Family Guy. Uusia nimikkeitä lisätään palveluun viikoittain.

Starista löytyvät myös ABC:n Emmy-palkittu ja Golden Globen saajaksi ehdolla ollut komediasarja Black-ish (rooleissa Anthony Anderson, Tracee Ellis Ross ja Yara Shahidi), Shonda Rhimesin luoma ja kriitikoiden ylistämä lakidraama Scandal sekä Jordan Weissin luoma feministinen komedia Dollface.

Starin lanseerauspäivästä lähtien katsottavissa on palkittuja elokuvia, kuten Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Little Miss Sunshine ja The Grand Budapest Hotel sekä ajattomia klassikoita, joiden joukossa esimerkiksi Pretty Woman, Die Hard 2, Paholainen pukeutuu Pradaan ja Moulin Rouge.

Luotettavat lapsilukko-ominaisuudet

23. helmikuuta osaksi palvelua tulee myös uudenlainen lapsilukkotoiminto, jonka myötä eri katsojaprofiileille on mahdollista asettaa rajoituksia ikärajallisten sisältöjen katseluun sekä asettaa niille PIN-lukitus. Näin ollen Disney+ -palvelu on jatkossakin sopiva kaikenikäisille yleisöille ja vastaa odotuksiin, joita vanhemmilla palvelun turvallisuudesta on.

Jan Koeppen, President, The Walt Disney Company EMEA:

”Star tulee olemaan merkittävä osa Disney+ -palvelua tehden siitä isomman, rohkeamman ja entistäkin jännittävämmän. Se tuo mukanaan satoja tv-sarjoja ja elokuvia mukaan lukien valikoiman ainutlaatuisia Star Originals -tuotantoja. Star vahvistaa Disney+ -palvelua tehden siitä ensisijaisen kohteen korkealaatuiselle suoratoistosisällölle, ja Starin myötä palvelusta löytyy jokaiselle jotakin. On sanomattakin selvää, että mukana tulevat myös kattavat lapsilukko-ominaisuudet, joiden ansiosta vanhemmat voivat olla jatkossakin rauhallisin mielin.”

Star tulee saataville Disney+ -palveluun 23. helmikuuta alkaen seuraavilla markkinoilla: Iso-Britannia, Irlanti, Ranska, Saksa, Italia, Espanja, Itävalta, Sveitsi, Portugali, Belgia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Ruotsi, Tanska, Suomi ja Islanti, sekä Australia, Uusi-Seelanti ja Kanada. Star-brändin alainen sisältö vaihtelee markkina-alueittain.

Palvelun hinta on tällä hetkellä 6,99 € kuukaudessa tai 69,99 € vuodessa. Tarvittavat tiedot palvelun tilaamisesta ovat luettavissa Disneyplus.com-sivustolla. 23. helmikuuta alkaen palvelun hinta on 8,99 € kuukaudessa tai 89,90 € vuodessa. Nykyinen kuukausitilaushinnoittelu jatkuu nykyisille tilaajille 6 kuukauden ajan, jolloin uusi hinta astuu voimaan 22. elokuuta 2021.

Teksti: Disney+:n tiedote