Kategoriat
Amazon Prime Elokuvat Suoratoistopalvelut

The Tomorrow War oli varsin tylsä kokemus

Ihmiset elävät normaalia arkeaan, kunnes eräänä päivänä keskelle jalkapallo-ottelua ilmestyy joukko sotilaita, jotka kertovat olevansa tulevaisuudesta. Joukon johtaja kertoo yllättyneille ihmisille, että tulevaisuudessa käydään veristä sotaa avaruusolioita vastaan ja apu olisi tarpeen. Maailman hallitukset päättävät yhdistää voimansa ja lähettää apua.

Chris Mckayn ohjaama The Tomorrow War olisi voinut olla ihan mielenkiintoinen tapaus, mutta hyvin nopeasti käy ilmi, että kyseessä onkin ihan tavallinen amerikkalainen tieteiselokuva, jossa ei oikein ole mitään järkeä. Tämä on harmillista, koska elokuvan ideaa olisi voitu kehittää paljon pidemmälle, mutta Mckay valitsi helpon ja tylsän reitin.

Elokuvassa tehdään kaikki mahdollinen. jotta katsojat ymmärtävät, että Jenkkilä on mahtava paikka, joka pelastaa muun maailman. Ideahan oli se, että kaikki maailman valtiot yhdistäisivät voimansa ötököitä vastaan, mutta kyllä tämä leffa on pelkästään tähtilipun heilutusta, jossa pääosaan nousee päätön räiskintä, jonka sekaan on heitetty vähän keksittyä tiedettä.

CHRIS PRATT, EDWIN HODGE, and SAM RICHARDSON stars in THE TOMORROW WAR

Chris Pratt näyttelee nykyisin jokaisessa elokuvassaan samaa henkilöä, jonka nimi vain vaihtuu. Tällä kertaa vuorossa on Dan Forester niminen heppu. Dan on entinen sotilas, joka lähetetään tulevaisuuteen taistelemaan olioita vastaan. Dan kohtaa aikuiseksi kasvaneen tyttärensä Murin, jota näyttelee Yvonne Strahovski.

Menneisyyden traumojen takia kaksikon välit eivät ole sieltä parhaasta päästä, mutta kaksikko yhdistää voimansa siitäkin huolimatta.

Strahovskin suoritus on tämän elokuvan parasta antia. Pratt jää täysin hänen varjoonsa. Strahovski antaa kaikkensa, mutta samaa ei voi sanoa Prattin suorituksesta. Se on kuin ympyrää pyörivä liukuhihna, josta ei löydy yhtään yllätystä.

Tomorrow War löytyy Amazon Prime Videosta.

Teksti: Juho Kojima