Kategoriat
Elokuvat MTV Nelonen TV

Tänään tarjolla sekoilua Frank Drebinin tyyliin ja toimintaa Stallonen tapaan

Mies ja alaston ase -komediatrilogian viimeinen elokuva, jossa jo välillä eläkkeellekin jäänyt poliisi Frank Drebin (Leslie Nielsen) jatkaa konnien jäljittämistä. Elokuvan alussa Drebin on joutunut rakastettunsa hylkäämäksi, ja työpaineissa hän turvautuu jo pulloon. Pian tositoimet kuitenkin kutsuvat, ja terroristijahti huipentuu Oscar-gaalaan. Jos kuitenkin haluat viettää iltaa räjähtävän toiminnan parissa, niin hakeudu Subille kello 21:00 alkaen, kun ruudun valtaa John Rambo.

Tämä trilogian viimeinen osa on jo melkoisen väsynyttä menoa. Vitsitkään eivät oikein jaksa naurattaa, kyllähän sitä tuli hymähdeltyä muutaman kerran, mutta sarjan aiemmista osista tuttu kaava toistuu jo liiankin monta kertaa. Elokuvan oikeastaan todella lyhyen keston takia juoni kulkee kiskoillaan jo liiankin kovaa. Frankin viimeinen sekoilu kestää ainoastaan 79-minuuttia.

Sanotaan se nyt ihan suoraan, tämä leffa on todellakin melko huono, mutta kyllähän sen nyt kerran katsoo. Mies ja alaston ase 33 1/3: Viimeinen solvaus tänään Nelosella kello 21:35.

Olen arvostellut elokuvan Rambo – taistelija 2 jo aiemmin. Pääset lukemaan kyseisen artikkelin tästä. Rambon seuraan pääset siis Subilla kello 21:00.

Teksti: Juho Kojima