Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Pixar tarjoilee Popcornit

Pixar Popcorn on kokoelma Pixar Animation Studiosin tuottamia muutaman minuutin mittaisia tarinoita, joissa seikkailevat Pixarin elokuvista tutut hahmot. Mukana on esimerkiksi Toy Story ja Autot seikkailuista tuttua porukkaa.

Tämän uuden sarjan idea on sinänsä mukava, mutta jotenkin minulle jäi tunne, että kyseessä on Disneyn ja Pixarin yritys tuottaa Disne+:lle uutta sisältöä, joka olisi mahdollisimman nopeasti valmista levitykseen. En tarkoita tällä sitä, että tuotokset olisivat huonoja, mutta tuoreesta Popcornista huolimatta tästä uudesta sarjasta jäi kuitenkin maku, että Poppareita olisi kannattanut kypsentää hieman pidempään.

Tämä 10-osainen sarja oli idealleen ihan hyvä alku, mutta toivoisin, että seuraavalla ”kaudella” käytettäisiin enemmän ääninäyttelijöitä, sillä nyt hahmot eivät paljoa puhuneet. Jotenkin tuli sellainen tunne, että Pixar Popcorn on tuotettu mahdollisimman halvalla, eikä äänipuolen kunnolliseen toteutukseen jäänyt tarpeeksi rahaa.

Tässä piileekin Disneyn omaan suoratoistopalveluun painottuvan strategian pahin sudenkuoppa. On täysin selvää, että tuotantojen kustannuksia tullaan leikkaamaan, ja se puolestaan vaikuttaa suoraan laatuun.

Pixar Popcorn on nyt katsottavissa Disney+-palvelussa.

Trailer: Pixar