Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut Uutiset

The Nevers huhtikuussa HBO Nordicilla

HBO-draamasarja saa ensi-iltansa 12.4. HBO Nordicilla

Uuden HBO-draamasarja The Neversin ensimmäisen tuotantokauden ensimmäinen osa saa ensi-iltansa maanantaina 12.4. HBO Nordicilla. Kauden kuuden jakson mittainen toinen puolisko saapuu katsottavaksi myöhemmin. Viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuvan sarjan virallinen traileri on nyt julkaistu.

Elokuu, 1896. Viktoriaanisen aikakauden Lontoota ravistelee yliluonnollinen ilmiö, joka antaa joillekin ihmisille – enimmäkseen naisille – epätavallisia kykyjä. Jotkut kyvyistä ovat ihmeellisiä, toiset taas hermostuttavia. Riippumatta siitä, millaisia muutoksia kukin on kohdannut, kaikki tähän uuteen alaluokkaan kuuluvat ovat suuressa vaarassa. Lahjakkaita hylkiöitä suojelevat Amalia True (Laura Donnelly), salaperäinen leski, jolla on nopeat nyrkit, ja Penance Adair (Ann Skelly), nerokas nuori keksijä. Onnistuakseen heidän on kohdattava julmat voimat, jotka haluavat tuhota kaikki heidän kaltaisensa.

Tyylilajien rajoja venyttävän uutuussarjan tähtiin kuuluvat myös seuraavat näyttelijät:

Olivia Williams (The Ghost Writer) on Lavinia Bidlow, varakas hyväntekijä, joka rahoittaa Amalian Kosketettuina tunnetuille hylkiöille perustamaa orpokotia.  James Norton (Pikku naisia) on Hugo Swann, rikas ja röyhkeä synnin pesän isäntä.  Tom Riley (Da Vinci’s Demons) on Augustus “Augie” Bidlow, Lavinian suloinen, kiusaantunut pikkuveli, jolla on oma salaisuutensa.  Pip Torrens (The Crown) on lordi Gilbert Massen, korkea-arvoinen virkamies, joka johtaa taistelua sankareitamme vastaan.  Ben Chaplin (Veteen piirretty viiva) on komisario Frank Mundi, jota raastaa ristiriita poliisin tehtävien ja oman moraalikäsityksensä välillä.   Emmy-ehdokas Denis O’Hare (American Horror Story) on Edmund Hague, häiriintynyt tohtori, joka etsii Kosketettujen voimien lähdettä.  Amy Manson (Olipa kerran) on kidutettu, murhanhimoinen Maladie, joka saa tuskasta voimaa.  Rochelle Neil (Terminator: Dark Fate) on tulta hallitseva Annie “Bonfire” Carby, joka kuuluu Maladien kirjavaan katujengiin.  Zackary Momoh (Seven Seconds) on orpokodin lääkäri Horatio Cousens, jonka saamat voimat tekevät hänestä parantajan.  Eleanor Tomlinson (Silmänkääntäjä) on Mary Brighton, murtunut mutta sitkeä esiintyjä, joka pyrkii toteuttamaan unelmansa laulajan urasta.  Elizabeth Berrington (Kukkoilijat) on Lucy Best, sopeutuvainen katujen kasvatti, jonka nopea äly ja iloinen mieli kätkevät tuskallisen menneisyyden.  Anna Devlin (All the Money in the World) on Primrose Chattoway, kolmimetrinen haaveilija, joka haluaisi olla vain tavallinen tyttö eikä viedä liikaa tilaa.  Kiran Sonia Sawar (HBO Max -sarja Pure) on Harriet Kaur, nuori skottilainen sikhi ja kunnianhimoinen asianajaja, joka on päättänyt elää elämäänsä siten kuin oli suunnitellutkin.  Viola Prettejohn (The Witcher – Noituri) on Myrtle Haplisch. Keskiluokkainen tyttö on pelastettu perheestä, joka ei ymmärrä häntä – kirjaimellisesti, sillä tyttö ei enää osaa puhua mitään sellaista kieltä, mitä hänen perheensä ymmärtäisi.  Ella Smith (Ray & Liz) on Désireé Blodgett, prostituoitu, joka joutuu voimiensa vuoksi jatkuvasti hankaluuksiin. Hänellä on kuusivuotias poika, joka ei puhu koskaan.  Vinnie Heaven on Vikkelä Jack, rempseä ja hurmaava nuori varas, joka on taitava murtautuja.  Nick Frost (Shaun of the Dead) on pelätty alamaailman valtias Declan “Kerjäläiskuningas” Orrun.

Teksti: HBO Nordic