Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

Superman & Lois otti ison harppauksen eteenpäin

Futismatsin katsomossa istuessaan Lois ja Chrissy näkevät sinne kuulumattoman Morgan Edgen, joka juttelee pormestari Deanin ja Kyle Kushingin kanssa. Lois ja Chrissy tietävät välittömästi, että tämä on vain epärehellinen yritys voittaa kaupunki Edgen puolelle..

Vihdoinkin! Superman & Lois -sarjassa päästiin edes raapaisemaan Teräsmiehen tarinan pintaa. Loisin isä haastaa Clarkin siitä, että Teräsmiestä ei näy eikä kuulu. Loisin isä on Yhdysvaltain asevoimien kenraali, joka myös tietää Clarkin suuren salaisuuden.

Tämä pienestä kipinästä lähtevä konflikti tarjoaa juuri sen sytykkeen, jota tämä sarja alkoi pikkuhiljaa kaipaamaan. Perhe-elämäkin on ihan kiva ja mukava aihe, mutta kyseessä on kuitenkin sarja, joka kertoo koko maailman vahvimmasta supersankarista.

Mielestäni Loisin isää esittävä Dylan Walsh on tämän jakson ehdoton tähti, vaikka ruutuaikaa hänelle ei kovinkaan montaa minuuttia kerrykään, mutta vihdoinkin joku sarjan hahmoista, muukin kuin Lois tai pariskunnan pojat, uskaltaa haastaa hiukan kiiltokuvamaiseksi muuttuneen Clarkin.

Tämä jakso lupaa todella hyvää sarjan tulevaisuudesta. Katso neljäs jakso HBO Nordicilta.

Teksti: Juho Kojima

Juonikuvaus: HBO Nordic