Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut Uutiset

The Nevers ensi-iltaan huhtikuussa

Uusi kuusiosainen HBO-draamasarja The Nevers saa ensi-iltansa huhtikuussa HBO Nordicilla. Viktoriaaniseen Lontooseen sijoittuvan sarjan teaser-video ja ensimmäiset kuvat on nyt julkistettu.

Viktoriaanisen aikakauden viimeisinä vuosina Lontoota piinaavat niin kutsutut Kosketetut. He ovat ihmisiä, enimmäkseen naisia, joilla puhkeaa yllättäen epätavallisia kykyjä – jotkut hurmaavia, toiset hyvin häiritseviä. Kosketettuihin kuuluvat Amalia True (Laura Donnelly), salaperäinen leski, jolla on nopeat nyrkit, sekä Penance Adair (Ann Skelly), nerokas nuori keksijä. Molemmat ovat uuden alaluokan sankareita, jotka tarjoavat Kosketetuille kodin samalla kun taistelevat tehdäkseen tilaa heille, joille ei tuntemissamme historiankirjoissa ole sijaa.

Uutuussarjassa näyttelevät myös Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O’Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost ja Ben Chaplin.

The Nevers on Joss Whedonin (Buffy, vampyyrintappaja; The Avengers) luoma. Hänen lisäkseen vastaavina tuottajina toimivat Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson ja Philippa Goslett.

Vastikään nimitetty showrunner ja vastaava tuottaja Philippa Goslett on maineikas brittiläinen käsikirjoittaja, jonka aikaisempiin töihin lukeutuvat Rooney Maran, Joaquin Phoenixin ja Chiwetel Ejioforin tähdittämä elokuva Maria Magdaleena, Nicole Kidmanin, Elle Fanningin ja Ruth Wilsonin tähdittämä How To Talk To Girls At Parties sekä Robert Pattinsonin tähdittämä, GLAAD-palkittu Little Ashes. Television puolella Goslett on ollut kehittämässä sarjoja muun muassa BBC:lle ja FX:lle.

https://www.youtube.com/watch?v=CWdpBQFgdxQ
Trailer: HBO

Teksti: HBO Nordicin tiedote