Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

The Mighty Ducks: Game Changers alkaa korjata kurssiaan

The Mighty Ducks sarjan kolmannessa osassa synkän tunnelin päässä alkoi näkyä jo hieman valoa. Lauren Graham alkaa saada pikkuhiljaa juonesta kiinni. Myös Emilio Estevez alkoi vähitellen muistaa, miten olla Gordon Bombay, vaikka hahmo ottaakin hieman turhaan pienen harha-askeleen, kun Gordon päättää kokeilla, miltä parisuhdeneuvojan ammatti tuntuisi.

Sarjan sankarit yrittävät houkutella todella taitavaa Sofia (Swayam Bhatia) joukkueeseen, mutta asiassa on pieni ongelma, sillä hän pelaa pahojen poikien kanssa Gordon Bombayn entisessä Mighty Ducks joukkueessa.

Tällä kertaa voi oikeasti todeta, että tämä jakso oli ehdottomasti sarjan paras. Oikeastaan kaikki hahmot alkavat löytää oman paikkansa. Ehkä hieman yllättäen jakson parasta antia olivat aiemmin parjaamani parivaljakko Estevez ja Graham. Kaksikko on löytänyt jostain aivan uutta energiaa.

Varsinkin Graham nosti tasoaan aivan valtavasti. Hänen roolihahmonsa ei enää keskity pelkästään sekoiluun, vaan tekee lopulta jotain oikeasti hyödyllistä.

Sarjan kolmas jakso löytyy nyt Disney+ -palvelusta.

Teksti: Juho Kojima