Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Erin Kellyman teki loistavaa työtä tuoreessa The Falcon and The Winter Soldierin jaksossa

Sam ja Bucky jahtaavat edelleen terroristeja, jotka ovat valmiita tekemään melkein mitä vaan, jotta he saavuttaisivat omat tavoitteensa. Uusi Captain America John Walker olisi valmis rajumpiin otteisiin, mutta hän unohtaa, että nykyisin jokaisella ihmisellä on mukanaan kännykkäkamera.

The Falcon and The Winter Soldier oli tällä kertaa todella kiinnostava ja mainio kokonaisuus. Tämä on erittäin tervetullut asia, koska pari edellistä jaksoa ovat olleet pieniä huteja.

On kuitenkin jälleen kerran todettava, että ainakin omalla kohdallani törmäsin taas ongelmaan, josta Marvelin tuotokset mielestäni kärsivät. En päässyt ihan täysin kartalle niistä syistä ja/tai tavoitteista, joiden takia Karli Morgenthaun (Erin Kellyman) johtama järjestö taistelee. Tämä on jälleen kerran hyvä todiste siitä, että Marvelin sarjojen ja elokuvien seuraaminen ja ymmärtäminen alkaa vaatia katsojalta jo melkoista tietopankkia.

Tästäkin huolimatta Erin Kellyman jätti tällä kertaa muut näyttelijät täysin varjoonsa. Hän hallitsi jokaista kohtausta, jossa oli mukana. Kellyman onnistui tuomaan hahmoonsa aimoannoksen inhimillisyyttä.

Captain American (Wyatt Russell) kohdalla totean vain, että jokainen saa ansioidensa mukaan. Wyatt Russellin täytyy olla todella hyvä näyttelijä, koska suorastaan inhoan uuden Capin hahmoa.

Sarjan neljäs jakso löytyy nyt Disney+ -palvelusta.  

Teksti: Juho Kojima