Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut Uutiset

ERIN BROCKOVICHIN INNOITTAMA DRAAMASARJA REBEL TULEE YKSINOIKEUDELLA DISNEY+ -PALVELUUN 28. TOUKOKUUTA

Disney+ paljasti tänään Katey Sagalin tähdittämän Rebel-draamasarjan ensiesityspäivän. Erin Brockovichin innoittaman tarinan on tuottanut Krista Vernoff (Greyn anatomia, Station 19), ja se tulee katsottavaksi yksinoikeudella Disney+ Star -valikoimassa 28. toukokuuta alkaen.

Erin Brockovichin innoittama tarina kertoo Annie “Rebel” Bellosta – työväenluokan asianajajasta, jolla ei ole lakitutkintoa. Hän on hauska, sotkuinen, etevä ja peloton nainen, joka välittää aidosti paitsi läheisistään myös ajamistaan lakijutuista. Kun Rebel ottaa hoitaakseen jutun, johon uskoo, hän taistelee voitosta kynsin ja hampain.

– Erin Brockovichin tekemä työ on niin vaikuttavaa ja tärkeää, että hänen aikaansaannoksia on miltei vaikea uskoa. Hän työskentelee väsymättä sosiaalisten ja ympäristöasioiden sekä oikeudenmukaisuuden puolesta huolimatta siitä, ettei hänellä ole virallista tutkintoa. Hän inspiroi kaikkia ihmisiä, joita tapaa, ja rohkaisee näitä kasvamaan oman elämänsä sankareiksi, ja jollain tapaa saa meidät aina nauramaan. On ollut suuri kunnia tutustua Eriniin ja olla mukana luomassa hänen innoittamaansa sarjaa, sanoo Vernoff.

– Rebel ei ole vain minun tarinani. Se on kertoo kaikista meistä, sillä kaikissa meissä asuu sankari. Olen innoissani, kun Krista Vernoff ja ABC tuovat visionäärisen tarinankerrontansa sarjaan. Nimessä “Rebel” kitetytyvät itsensä voimaannuttaminen, rohkeus ja kyky päästä yli vaikeimmistakin haasteista. En voi kuvitella ketään sopivampaa tähän rooliin kuin tinkimättömän Katey Sagalin, joka on uskomattoman voimakas näyttelijä – kuten kaikki muutkin sarjan näyttelijät, sanoo Erin Brockovich.

Sarjan näyttelijäkaartissa nähdään Katey Sagal (Annie “Rebel” Bellon roolissa), John Corbett (Grady Bello), James Lesure (Benji), Lex Scott Davis (Cassidy), Tamala Jones (Lona), Ariela Barer (Ziggie), Kevin Zegers (Nate), Sam Palladio (Luke) sekä Andy Garcia (Cruz).

Teksti: Disneyn tiedote