Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

The Mandalorianin toinen kausi päättyi yllätykseen

The Mandalorian sarjan toinen tuotantokausi päättyi perjantaina julkaistuun jaksoon. Tapahtumat huipentuivat lasermiekan loisteeseen. The Rescue sisälsi todella hienosti toteutettua toimintaa, Moff Gideon (Giancarlo Esposito) oli vihdoinkin todella tärkeässä roolissa ja jakson lopussa Tähtien sodan faneille tarjoiltiin todellinen yllätys.

Tämänkertainen jakso oli osoitus siitä, mitä The Mandalorian on parhaimmillaan. Sankareillamme oli selkeä päämäärä ja tehtävä, eikä aikaa tuhlattu mihinkään turhaan. Yksinkertainen tosiasia on, että tämä sarja on parhaimmillaan silloin, kun The Mandalorian (Pedro Pascal) ja Grogu, eli Baby Yoda, ovat suoraan tapahtumien keskiössä. Kauden viimeisessä jaksossa oli kaiken lisäksi todella tunteellinen loppu.

Tämän jakson ehdottomasti parasta antia oli Giancarlo Espositon suoritus. Minua harmittaa todella paljon se, että hän pääsi loistamaan vasta kauden päätöksessä, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Jakson lopussa nähtävä yllätys oli täyttä kultaa! Joku voi väittää, että se oli pelkkää fanien miellyttämistä, mutta minä ainakin olin todella innoissani. Sanalla on todettava, että tällä kertaa lopputekstit kannattaa katsoa loppuun asti.

The Mandalorianin toisen kauden päätösjakso on katsottavissa Disney+-palvelussa.