Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

The Mandalorianin toinen kausi junnaa paikoillaan

Lucasfilmin Disney+ suoratoistopalvelulle tuottama The Mandalorian on ehtinyt toiselle kaudelleen. Pedro Pascalin esittämä palkkiometsästäjä yrittää palauttaa mukanaan kulkevaa lasta omiensa luo. Tämä lapsi on aiemmista Tähtien sota elokuvista tutun Yodan kaltainen olento. Kaksikko matkaa läpi galaksin kohdaten monenlaisia haasteita ja vaaroja.

Sarjan ensimmäinen kausi oli todella laadukasta viihdettä, siksi odotinkin uutta kautta kuin kuuta nousevaa. Ikäväkseni joudun toteamaan, että olen hieman pettynyt. Toisen kauden kerronta on mielestäni junnannut paikoillaan.

Olen tästäkin huolimatta innoissani joka kerta, kun uusi jakso tulee saataville, mutta tähän asti toisen kauden jaksot ovat olleet idealtaan liian samanlaisia keskenään. Ensimmäisen tuotanto kauden viimeinen jakso tarjosi upeat lähtökohdat tulevaan, ja tuore tuotantokausi alkoikin lupaavasti jaksolla, joka oli täyttä kultaa, mutta sen jälkeen julkaistut jaksot ovat edenneet hieman kaavamaisesti.

Giancarlo Espositon esittämä Moff Gideon vaikutta upealta ja sopivalta roistolta tähän sarjaan, niinpä toivoisin näkeväni hänet melkeinpä jokaisessa tulevassa jaksossa.

Gina Carano ja Carl Weathers. Kuva: Lucasfilm/Disney+

Sarjan viimeisin jakso antoikin viitteitä juuri tuohon suuntaan, joten tuskin maltan odottaa. Samainen jakso oli muutenkin todella raikas tuulahdus, koska ensimmäiseltä kaudelta tuttu joukko oli jälleen yhdessä, kun Pedro Pascal, Gina Carano ja Carl Weathers yhdistivät voimansa, tätä lisää kiitos.

Voit katsoa sarjan kaikki tähän mennessä julkaistut jaksot Disney+-palvelussa.

Trailer: Star Wars Youtube channel

Teksti: Juho Kojima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *