Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

The Mandalorian lähtee etsimään Baby Yodaa

Taas on perjantai, joten it´s Mandalorian time! Viime jaksossa Moff Gideon, eli Giancarlo Esposito nappasi Baby Yodan. Nyt Mandalorian (Pedro Pascal) joukkoineen lähti takaa-ajoon.

Tässäkin jaksossa nähtiin Boba Fett (Temuera Morrison), joka joutui kuskin roolin, koska Moff Gideonin joukot tuhosivat Mandalorianin aluksen.

Mandalorian ja Gina Caranon esittämä Cara Dune vapauttavat entisen imperiumin sotilaan (Bill Burr), joka tietää, miten Gideonin sijainti saadaan selville.

Taidan jälleen kerran jäädä vähemmistöön, mutta tälläkään kertaa en jaksanut innostua tavasta, jolla juonta kuljetetaan eteenpäin. Tässä jaksossa on kohtaus, jossa Pedro Pascalin ja Bill Burrin hahmot ajavat miehistönkuljetusvaunua muistuttavalla ajoneuvolla kohti Gideonin johtamien joukkojen tukikohtaa. Tätä kohtausta on venytetty aivan turhaan, eikä siitä meinaa tulla loppua.

Kun otetaan huomioon, että tätä tuotantokautta on jäljellä enää yksi jakso, niin kasaan tuohon jaksoon melkoiset paineet. Toistan varmasti itseäni, mutta tämä kausi ei ole mielestäni ollut kovinkaan hyvä. Kuten aiemmin mainitsin, taidan olla mielipiteeni kanssa aika yksin, mutta olen kuitenkin tätä mieltä.

Yksi asia, joka minua erityisesti kismittää on se, että Espositon tasoinen näyttelijä on jäänyt todella vähälle huomiolle. Ainakin itse olisin käyttänyt häntä paljon enemmän. Moff Gideon on todella loistava hahmo, joka uhkaa jäädä suunnilleen idean tasolle.

The Mandalorianin uusin jakso The Believer löytyy nyt Disney+-palvelusta.

Teksti: Juho Kojima