Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

Teräsmies ja Lois jatkavat seikkailujaan – tällä kertaa Clark pohtii vanhemmuuden saloja

Sopeutuessaan uuteen elämäänsä Smallvillessa Lois ja Clark tekevät tärkeän päätöksen koskien toista poikaansa. Sillä välin Loisin ja Morgan Edgen välit alkavat kiristyä.

Syy siihen, että tämä sarja toimii niin hyvin, on yksinkertaisesti se, että supersankarit ovat mukana tarinassa, mutta eivät kuitenkaan määritä koko sarjaa.

Superman & Lois sarjan keskiössä on perhe. Clark (Tyler Hoechlin) pohtii tahollaan, miten pitää perhe kasassa ja yhtenäisenä, kun samalla Teräsmiehen pitäisi huolehtia koko maailman turvallisuudesta. Samaan aikaan Clarkin poika Jordan (Alex Garfin) totuttelee elämään omien supervoimiensa kanssa. Clark yrittää tukea poikaansa, vaikka helppoa se ei ole.

Lois (Elizabeth Tulloch) pohtii tahollaan, voiko hän enää työskennellä Daily Planetilla, koska sanomalehden linja on muuttunut. Perheen toinen poika Jonathan (Jordan Elsass) taistelee urheilukentän paineiden kanssa.

Kuten jo edellä kirjoitin Kentin perhe on tämän sarjan sydän. Itse en niinkään keskity supersankareihin ja supervoimiin, vaan juuri tuohon perheeseen. Jos tätä sarjaa ajattelee puhtaasi siitä näkökulmasta, että kyseessä on draama, niin omasta mielestäni silloin Superman & Lois on yksi viime vuosien parhaista sarjoista. Joku DC Comicsin superfani voisi tietenkin sanoa, että sarja keskittyy liikaa arkipäiväiseen elämään, mutta juuri erilaisuus tekeekin siitä niin hyvän.

Voit katsoa Superman & Lois -sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa, vaikka heti HBO Nordicilta.

Teksti: Juho Kojima