Kategoriat
Elokuvat TV TV5

Tänään Vitosella: Poliisiopisto

Toimintakomedia, jossa poliisiopiston luovuttua pääsykokeista koulun valloittavat, jos jonkinlaiset veijarit ja sekopäät.

Legendaarisen elokuvasarjan ensimmäisessä osassa sekalainen joukko aloittaa poliisikoulutuksen, josta ei ainakaan vauhtia puutu.

Uutta kurssia opettavat kaksi koulun ilkeintä opettajaa. Toinen heistä ei haluaisi nähdä uusia oppilaitaan poliiseina, koska nämä ovat varsinaisia taulapäitä. Toinen kurssin opettaja on kovapintainen vaalea seksipommi, joka pistää pojat järjestykseen.

Kurssin oppilaiden joukosta löytyy asehullu, naistenmies, nössö, imitaattori, ujo hiljainen nainen, entinen kukkakauppias ja kaveri, joka haluaa yksinkertaisesti pois. Kun tuohon soppaan lisätään vielä kaksi kaverusta, joiden ainoa elämäntehtävä tuntuu olevan esimiesten miellyttäminen, niin legendaarinen keitos on valmis.

Vielä, kun keitokseen lisätään mausteeksi koko poliisiopistoa johtava lämmin ja ystävällinen herrasmies, jolla kaikki ruuvit eivät ole kohdallaan, niin lopputuloksena syntynyt komedia on täydellinen.

elokuva alkaa kello 21:00.

Trailer: Moviclips Classic Trailers

Teksti: Juho Kojima