Kategoriat
Elokuvat Sub TV

Tänään Mtv Subilla: Kick-Ass

Toimintaelokuva teini-ikäisestä sarjakuvafanista, joka päättää ruveta supersankariksi, vaikkei hänellä ole siihen vaadittavia kykyjä eikä kunnon syytäkään.

Tämä elokuva on mielestäni loistava parodia supersankarielokuvista. Täytyy myöntää, että ensin mietin, että mitä ihmettä minä katson, mutta sitten aivoni vinksahtivat asentoon, että jaaahas, tämä elokuvahan spuuffaa tätä genreä hienolla tavalla.

Elokuvassa on pari kohtausta, jotka näyttävät, mitä tapahtuisi oikeassa elämässä nuorukaiselle, joka päättää antaa koviksille köniin, hän saisi oikeasti turpaansa. Kerrankin elokuva, joka spuuffaa kohdettaan todellisuuden kautta.

Tarinasta löytyy tietenkin ne tälle genrelle tutut ainekset kuten älytön toiminta ja sankareiden valeasut. Tuota älytöntä toimintaa käytetään kuitenkin juuri oikeassa suhteessa ja oikeissa kohdissa.

Mikä hauskinta, sankarimme tilaa valeasunsa suoraan netistä. Hänellä ei ole rikkaita tukijoita, uusia vimpaimia, vaan hän on ihan tavallinen teini/nörtti, joka haluaa olla cool, oikeasti virkistävää.

Elokuva alkaa kello 22.55.

Teksti: Juho Kojima

Juonikuvaus: Viaplay