Kategoriat
Elokuvat MTV TV

Tänään Maikkarilla: Charlien enkelit

Eric Knox on kehittänyt ohjelman, joka tunnistaa ihmisiä äänen perusteella. Väärissä käsissä ohjelma voi olla tuhoisa. Kun Knoxin ohjelma varastetaan, apuun kutsutaan Charlien enkelit, Natalie, Dylan ja Alex. Apuna heillä on uskollinen kumppaninsa Bosley. Ohjaajana toimii McG.

Tämä elokuva muistuttaa minua aina ajasta, kun olin nuori. Charlien enkelit on täynnä komediaa ja toimintaa. Leffa on mahtava muistutus siitä, miten tehdään kepeä ja hauska komedia, jossa kukkii ronski huumori, mutta kuitenkin, niin ettei se loukkaa ketään.

Drew Barrymore, Cameron Diaz ja Lucy Liu muodostavat loistavan kolmikon. Nämä naiset ovat todella seksikkäitä ja käyttävät sitä loistavasti hyväkseen. Oma suosikkini tästä kolmikosta on aina ollut Lucy Liu, joka nähdään Alexin roolissa, Liu on vaan niin täynnä vetovoimaa.

Elokuvassa nähdään myös Frendeistä tuttu Matt LeBlanc.

Elokuvan kulisseissa syntyneet jännitteet Bill Murrayn ja Liun välillä olivat aikoinaan todella kuuma puheenaihe. Tämä kaksikko ei tullut ilmeisesti ollenkaan juttuun. Murray nähdään legendaarisen Bosleyn roolissa.

Charlien enkelit tänään Maikkarilla kello 22:35.

Teksti: Juho Kojima