Kategoriat
Cmore Suoratoistopalvelut Uutiset

Tammikuussa C Morella etsitään karkureita

Kevään odotettu C More -alkuperäissarjauutuus! Karkurit on Jussi- ja Kultainen Venla -palkittujen tekijöiden uusi draamasarja, jonka keskiössä ovat karkureita paikantava eliittipoliisiyksikkö ja lain kouraa pakenevat rikolliset. Yksikköä johtaa voimakastahtoinen, mutta empaattinen Karita Tulikorpi (Pirjo Lonka), jolle tiimi on kuin perhe. Tiimiin kuuluvat Karitan läheisin kollega Niklas (Kristo Salminen), vanhan koulukunnan edustaja, vinkkimiesten tuntija Pertti (Matti Onnismaa), data-analyytikko ja lapsinero Lori (Anna Böhm), uutena vahvistuksena Roban poliisipiiristä siirtynyt entinen peitepoliisi Santiago (Deogracias Masomi) sekä salaisena apuna hakkeri Eeli (Pyry Kähkönen). Santiagon lisäksi sarjassa tullaan näkemään muitakin Roba-menestyssarjasta tuttuja hahmoja. 

Tiimin työskentelyn yllä tikittää kello, sillä karkurin jälki menee kylmäksi 48 tunnissa. Yksikön elämä mullistuu, kun yksi tiimin jäsenistä katoaa karkurikeissin aikana. Karita ottaa missiokseen selvittää, mitä on tapahtunut. Avuksi tulee uusi jäsen Tommi (Pelle Heikkilä). 

Sarjan taustalla on liuta palkittuja draaman huipputekijöitä. Tuotannosta vastaa Yellow Film & TV. Pääkäsikirjoittaja on Tatiana Elf (Roba, Keisari Aarnio) ja sen ohjaavat Jalmari Helander (Rare Exports, Big Game), Saara Cantell (Kohtaamisia, Tulen morsian) sekä Teppo Airaksinen (Downshiftaajat, Juice). Sarjan kansainväliset jakeluoikeudet on myyty Global Screenille. 

Sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 21.1., ja siitä eteenpäin Karkureita seurataan jakson viikkotahdilla.

Teaser: C More Suomi

Teksti: MTV Pressin tiedote