Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Tämänkertainen The Mandalorianin jakso oli koko sarjan heikoin lenkki

The Mandalorian on nyt edennyt kolmanteentoista jaksoonsa. Tämänkertaisen jakson nimi oli The Jedi, joka viittaa The Clone Wars ja Rebels sarjoissa nähtyyn Ahsoka Tanoon, jota tässä sarjassa näyttelee Rosario Dawson.

Jälleen kerran tämäkin jakso noudatteli jo väsyttävän tutuksi tullutta kaavaa, jossa Pedro Pascalin esittämä Mandalorian saapuu uudelle planeetalle, jossa selviää, että paikalliset tarvitsevat hänen apuaan. Mando hoitaa tehtävän ja saa jälleen uuden vihjeen, jonka turvin hän voi jatkaa loputtomalta tuntuvaa matkaansa, tämä kuvio alkaa jo käydä vanhaksi.

Olen pettynyt tapaan, jolla ohjaaja Dave Filoni käsitteli Ahsokan hahmoa, kun otetaan vielä huomioon, että juuri Filoni loi Tanon hahmon, on pettymykseni vieläkin suurempi. Rosario Dawson on ihan hyvä näyttelijä, mutta sopiiko hän Ahsokan rooliin, yksinkertaisesti ei. Maailmassa on vain yksi oikea näyttelijä tätä roolia varten, ja hän on Ashley Eckstein. Vaikka Eckstein onkin tehnyt Ahsokan roolin vain ääninäyttelijänä, niin olisi ollut mahtavaa, jos Ashley olisi palannut tuttuun rooliinsa.

Kun, kuulin Baby Yodan ”oikean” nimen olin ihan, että ei voi olla totta… The Mandalorian ontuu hienoudestaan huolimatta tietyillä osa-alueilla, ja tämä on yksi niistä.

Jaksossa oli yksi kohtaus, joka sai minut onnesta sekaisin, mutta en halua paljastaa sitä, koska silloin kertoisin aivan liikaa.

The Mandalorianin uusin jakso on nyt katsottavissa Disney+-palvelussa.