Kategoriat
Cmore Suoratoistopalvelut

Reprisal tarjoaa kostoa ja jengisotaa

Reprisal on toiminnantäyteinen rikosdraama Handmaid’s Talen ja Fargon tuottajilta. Nuoren naisen rikollinen veli jengeineen jättää hänet kuolemaan. Vuosia myöhemmin hiljaiseloon kyllästynyt nainen ilmestyy Detroitiin mielessään yksi tavoite – kostaa verisesti kaikille osallisille.

Sarjan päärooleissa nähdään Abigail Spencer (Suits, Rectify), Rodrigo Santoro (Rakkautta vain, Westworld), Mena Massoud (Aladdin), Madison Davenport (Sharp Objects) ja Rhys Wakefield (True Detective).

Tämä rikollisten ja huumeiden täyttämä sarja nostaa väkisinkin mieleen HBO:n vuosien takaisen suosikkisarjan The Sopranos. Sarjat ovat tunnelmaltaan hyvinkin samanlaisia vaikka, laadussa The Sopranos onkin edellä ainakin valovuoden verran.

Olen katsonut sarjan kolme ensimmäistä jaksoa ja täytyy todeta, että sarjan parasta antia on ehdottomasti Doris, eli Abigail Spencer. Rooliin on löydetty juuri oikea näyttelijä. Spencer on samanaikaisesti herkkä ja vahva, mutta hänestä löytyy tarvittaessa kyky näyttää Doriksen julmakin puoli.

Tämän jengisotaa ja kostoa seikoittavan sarjan katsoo kyllä kerran, mutta tuskin jaksaisin katsoa toista kertaa. Jotenkin tuntuu siltä, että samanlaista tavaraa tulee nykyisin, joka tuutista. En jaksa uskoa, että tämä sarja jää elämään.

Reprisal C Morella 1.12 alkaen.  

Trailer: Hulu