Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

Superman and Lois tarjoilee uuden näkemyksen supersankarin elämästä

Seuraa maailman kuuluisinta supersankaria ja sarjakuvien kuuluisinta journalistia, kun he kohtaavat nykyaikaisten työssäkäyvien vanhempien kokeman stressin, paineet ja monimutkaisuudet. Sarja alkaa melkoisen dramaattisesti, kun Clark menettää äitinsä ja elämänsä tukipilarin.

Lois ja Clark joutuvat etsimään elämälleen uuden suunnan. Samalla kaksikko joutuu pohtimaan kysymystä siitä, pitäisikö heidän kertoa pojilleen Jordanille (Alex Garfin) ja Jonathanille (Jordan Elsass), että heidän isänsä onkin Teräsmies.

Tämä uusi versio Teräsmiehestä tuntuu todella aidolta, sillä kertomukseen on sekoitettu tarpeeksi elementtejä tavallisesta elämästä, mutta kaikki tämä on kiedottu upealla tavalla Supervoimien ja niiden tuomien haasteiden ympärille. DC ei ole sortunut siihen virheeseen, että sarjan katsojan tulisi tietää koko Teräsmiehen tarina, jotta tapahtumissa pysyisi mukana. Tästä voi antaa tuottajille ja muulle taustatiimille täydet pisteet.

Tämän sarjan ehdoton ydin on kuitenkin Loisin (Elizabeth Tulloch) ja Clarkin (Tyler Hoechlin) todella vahva ja hyvin rakennettu suhde. Nämä kaksi näyttelijää sopivat todella hienosti yhteen. Kaksikon luomat hahmot ovat erilaisia verrattuna aikaisempiin yrityksiin, joita on vaivannut tietty muovisuus.

Kun katsoin sarjan ensimmäistä jaksoa, en yksinkertaisesti voinut lopettaa hymyilemistä. HBO Nordicilla nähtävä Superman and Lois sai minut todella hyvälle tuulelle. Sarjan ensimmäinen osa on nyt katsottavissa.

Trailer: DC

Teksti: Juho Kojima