Kategoriat
Cmore

Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All nähdään perjantaina C Morella

Uutuusdokumentti Whitney Houstonista ja hänen tyttärestään Bobbi Kristinasta, joiden elämät ja traagiset kohtalot olivat hyvin samankaltaisia. Molemmat elivät tunnetun äidin varjossa ja turvautuivat huumeisiin ja alkoholiin selvitäkseen parrasvalojen paineista.

Dokumentissa haastatellaan Whitneyn ja Bobbi Kristinan ystäviä, yhteistyökumppaneita ja perhettä. Koko hommasta jäi vähän outo maku. En oikein saanut kiinni siitä, oliko kyseessä skandaalin hakuinen paljastusdokumentti, vai Whitneyn perheen puolustuspuheenvuoro.

Jos kyseessä on puolustuspuheenvuoro, niin olipa porukka avoimena. Jotenkin jäi tunne, että sukulaisetkin halusivat osansa supertähden kirkkaasta valokeilasta.

Luulen, että kyseessä on kuitenkin eniten paljastusdokumentti, joka päästää katsojan perheen suljettujen ovien taakse.

Nyt on pakko sanoa, että en ole koskaan ymmärtänyt, miksi tällaisia dokumentteja tehdään. Tietenkin näiden tähtien superfanit saavat näistä jotain irti, mutta itselleni näistä tulee aina hieman epämiellyttävä tunne. Suurin syy tähän on se, että en ole koskaan pitänyt tirkistelystä.

Whitney Houston & Bobbi Kristina: Didn’t We Almost Have It All -dokumentti julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa (cmore.fi) pe 26.2. Dokumentti julkaistaan myös mtv-palvelussa (mtv.fi) 12.3. 

Twksti: Juho Kojima