Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut Uutiset

HBO Nordicilla luvassa mielenkiintoinen maaliskuu

Maaliskuussa HBO Nordicille lennähtää joukko supersankareita, kun ensi-iltansa saavat sekä Zack Snyderin Justice League että Gal Gadotin tähdittämä Wonder Woman 1984. Tulevan kuun aikana yliluonnollisia voimiaan pääsevät esittelemään myös rakastetut velhot, kun kaikki Harry Potter -elokuvat lisätään yksinoikeudella HBO Nordicin suoratoistovalikoimaan.

EAGLEHEART

Adult Swim -sarjan 1. kausi katsottavissa 5.3.

Adult Swim -sarja parodioi poliisisarjoja ja räiskii ruutuun reilusti väkivaltaa. Sarja seuraa sheriffi Chris Monsantoa, joka taistelee rikollisuutta vastaan kahden työparinsa, hidasjärkisen Brettin ja sääntöjä tarkasti noudattavan Susien kanssa. Yhdessä he yrittävät napata huumeiden salakuljettajia, taidevarkaita, sieppaajia ja huijareita. Tästä seuraa useimmiten veristä väkivaltaa ja kammottavia kuolemia.

(12 x 11 min, kaikki jaksot katsottavissa ensi-iltapäivänä)

COVID DIARIES NYC

HBO-dokumenttielokuva ensi-illassa 10.3.

HBO-dokumenttielokuva seuraa viittä nuorta elokuvantekijää, jotka kuvaavat itseään koronapandemian ensimmäisen aallon aikaan New Yorkissa. 17–21-vuotiaat dokumentaristit kertovat omien perheidensä hyvin henkilökohtaiset tarinat näyttäen samalla välttämättömien työntekijöiden sekä heidän läheistensä ahdingon koronakriisin alkumetreillä maassa, jossa tappava virus on valloillaan ja jakaantuneessa yhteiskunnassa kuohuu.

(39 min)

GENERA+ION

HBO Max -sarja alkaa 11.3.

Zelda Barnzin ja Daniel Barnzin luoma draamakomedia on samaan aikaan sekä synkkä että leikkisä sarja, joka seuraa konservatiivisessa yhteisössä kasvaneiden lukiolaisten kirjavaa joukkoa. Nuorten tutustuessa nykyaikaiseen seksuaalisuuteen vempaimineen kaikkineen heidän syvään juurtuneet uskomuksensa elämästä, rakkaudesta ja perheestä joutuvat koetukselle. Sarja on Lena Dunhamin tuottama.

(8 x 30 min, kauden toinen osa saapuu katsottavaksi myöhemmin tänä vuonna)

MAYANS M.C.

3. kausi alkaa 17.3.

Kolmannella kaudella Vatos Malditosin teurastuksesta on kulunut muutama kuukausi. Toipunut EZ yrittää löytää paikkansa moottoripyöräkerhon hierarkiassa. Ditan murhaaminen vaivaa häntä, ja mielen valtaavat vuoroin synkkyys ja vuoroin vahva vetovoima uutta ihastuksen kohdetta kohtaan. Adelitan ja lapsensa menettämisestä katkerasti pettynyt Angel hukuttaa itsensä viinaan, seksiin ja väkivaltaan, kunnes hänen eteensä osuu mahdollisuus sovittaa aiemmat synnit.

(10 x 60 min, kaksi ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä, sen jälkeen uudet jaksot viikoittain)

ZACK SNYDER’S JUSTICE LEAGUE

Uutuuselokuva ensi-illassa 18.3.

Fanien innolla odottamassa DC-supersankarielokuvassa Bruce Wayne (Ben Affleck) on vakaasti päättänyt varmistaa, ettei Teräsmiehen (Henry Cavill) uhraus ollut turha. Yhdessä Diana Princen (Gal Gadot) kanssa hän suunnittelee kokoavansa supersankareiden joukon suojellakseen maapalloa katastrofaaliselta hyökkäykseltä.

(Aikaisempi Justice League -elokuva vuodelta 2017 tulee katsottavaksi HBO Nordicille samana päivänä)

BREEDERS

2. kausi alkaa 23.3.

Perhekomediasarjan 2. kausi jatkaa siitä, mihin ensimmäinen tuotantokausi jäi. Perhe joutui tiukkaan paikkaan Luken (George Wakeman) sairastuessa, ja pojan toipuminen vaikuttaa olevan hyvä hetki aloittaa alusta. Perheen isä Paul (Martin Freeman) yrittää opetella itsehillintää, mikä osoittautuu haasteelliseksi lasten kasvaessa. Varmaa on, että Worsleyn perheen lapset tulevat aiheuttamaan vanhemmilleen rutkasti päänvaivaa tälläkin kaudella.

(10 x 30 min, kaksi ensimmäistä jaksoa katsottavissa ensi-iltapäivänä, sen jälkeen uudet jaksot viikoittain)

SILENT LEGACY

HBO-dokumenttielokuva ensi-illassa 23.3.

Bulgarialainen HBO-dokumentti kertoo perhesiteiden vahvuudesta, aikuiseksi kasvamisesta ja vastuun ottamisesta. Kun Tanya, työlleen omistautunut kuurojen lasten opettaja sairastuu, hänen tyttärensä Kathy astuu äitinsä saappaisiin. Kaksikymppisen, kokemattoman Kathyn alkaessa pyörittää äitinsä koulua ja huolehtia teini-ikäisestä siskostaan, äidillä ja tyttärellä on edessään elämänsä suurin haaste.

(90 min)

WONDER WOMAN 1984

Ensi-illassa 26.3.

Uusi Wonder Woman -seikkailu johdattaa Ihmenaisen taisteluun kahta uutta vihollista, Max Lordia (Pedro Pascal) ja Gepardia (Kristen Wiig) vastaan. Kylmän sodan aikaan, vuoteen 1984 sijoittuva elokuva seuraa Dianaa (Gal Gadot), joka joutuu kamppailuun liikemiehen ja työtoverinsa kanssa. Mittaamattomien rikkauksien tavoittelu johtaa maailman tuhon tielle, kun muinainen, toiveet toteuttava esine katoaa.

(151 min)

METALOCALYPSE

Adult Swim -sarjan 3. kausi katsottavissa 26.3.

Aikuisten animaatiosarja seuraa suunnattoman suuren suosion saavuttaneen death metal -yhtye Dethklokin edesottamuksia. Mustaa huumoria vilisevässä sarjassa fiktiivisen bändin jäsenet Nathan Explosion, Skwisgaar Skwigelf, Pickles the Drummer, William Murderface ja Toki Wartooth joutuvat kuuluisuutensa siivittäminä erikoisiin tilanteisiin. Bändillä on taipumus aiheuttaa tuhoa ja kaaosta kaikkialla, mikä on kiinnittänyt myös salaperäisen The Tribunal -ryhmittymän huomion.

(10 x 11 min, kaikki jaksot katsottavissa ensi-iltapäivänä)

CITY ON A HILL

2. kausi alkaa 29.3.

Rikosdraaman uusi kausi sijoittuu Roxburyn naapurustoon Bostonissa. Aluetta riivaa huumekauppa ja väkivaltaisuus, eikä paikallisiin poliisivoimiin ole syytä luottaa. Röyhkeä FBI-agentti Jackie Rohr (Kevin Bacon) haluaa hyötyä Bostonin puutteellisesta oikeusjärjestelmästä pelastaakseen oman uransa. Apulaissyyttäjä Decourcy Ward (Aldis Hodge) on kuitenkin vihamiehensä viimeisimmän harha-askeleen jäljillä. Kukaan ei ole turvassa miesten keskinäisen vihanpidon yltyessä täysimittaiseksi sodaksi.

Teksti: HBO Nordic