Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Uusin WandaVision oli Agatha Harknessin juhlaa

WandaVision teki sen jälleen. Sarjan uusin jakso oli täyttä kultaa! Agnes paljastui edellisessä jaksossa henkilöksi, joka oli Wandaa ympäröivän sekasorron takana. Uusin jakso alkaa takautumalla, jossa käydään läpi Agnesin, eli Agatha Harknessin historiaa. täytyy kaiken rehellisyyden nimissä todeta, että en pysynyt ihan kaikkien käänteiden perässä, mutta tästäkin huolimatta tämä jakso oli erinomainen.

Agathan (Kathryn Hahn) tarinan kertauksen jälkeen tapahtumat ottivatkin uuden kurssin, kun noidaksi paljastanut Harkness ryhtyi kuljettamaan Wandaa tämän elämän kipupisteiden läpi. Katsojille selvisi esimerkiksi se, miten Wanda herätti Visionin henkiin. Samalla selvisi, mitä Wandan perheelle tapahtui.

Tämän jännittävän jakson ehdoton tähti oli mielestäni Hahn, jonka suoritus oli suorastaan timanttinen. Hahnin taidoilla ei tunnu olevan rajoja, vaan kaikki onnistuu, ja vieläpä upealla tavalla. Wandaa näyttelevä Elizabeth Olsenkin oli todella hyvä, mutta tällä kertaa hänen suorituksensa oli juonen takia hieman liiankin arvattava, kun taas Harkness oli minulle henkilökohtaisesti todella kiinnostava ja kiehtova hahmo.