Kategoriat
Elokuvat Nyt Teatterissa

Stallonen Ramboja matkiva Army Of One oli täyttä roskaa

Nuori pariskunta lähtee telttailemaan Alabaman metsiin, mutta romanttinen irtiotto arjesta menee kammottavalla tavalla pieleen, kun he törmäävät väkivaltaiseen huumekartelliin. Kartellin miehet tappavat Brennerin (Ellen Hollman) aviomiehen Dillonin (Matt Passmore) ja jättävät Brennerin kuolemaan – tai ainakin luulivat jättävänsä. Kaikkensa menettänyt Brenner lähtee kostoretkelle.

Noin Black Lion Pictures markkinoi uutta elokuvaansa Army Of One. On tietenkin selvää, että julkaisijan pitää kehua uutta elokuvaansa, mutta tällä kertaa nuo kehut menevät kyllä pahasti metsään. Stephen Durhamin ohjaamaa leffaa voisi paremminkin kutsua Rambojen halpisversioksi, joka yrittää jatkuvasti todistaa olevansa kovan luokan toimintaelokuva, mutta yritykset sujuvat todella surkeasti.

Leffan pahikset yrittävät olla varsinaisia lihaskimppuja ja koviksia, mutta yksikin neulanpisto riittäisi tyhjentämään kaiken tuon uhon. Gary Kasperin näyttelemä Butch on tästä kaikkein osuvin esimerkki. Butch on todella heikosti rakennettu roolihahmo, mutta samalla erittäin hyvä esimerkki siitä, miten huonosti koko leffa on kyhätty kasaan.

Elokuvan pääosassa nähtävä Ellen Hollman yrittää kovasti matkia Sylvester Stallonen tunnetuksi tekemää John Ramboa, mutta ei todellakaan yllä samalle tasolle. Black Lion Pictures kehuu elokuvan pressisivuilla, että Hollman tekee elämänsä parhaan roolityön. Tuohon voi todeta lakonisesti vain, että jaahas, siinä tapauksessa rima ei ole kovinkaan korkealla.

Tätä elokuvaa ei voi suositella kenellekään.

Elokuvan ensi-ilta on 16.4.

Trailer: Black Lion Pictures

Teksti: Juho Kojima