Kategoriat
Apple TV+ Suoratoistopalvelut

Ressu ja muut Tenavat ovat täällä taas!!

Kaikkien rakastama Ressu-koira tekee voitokkaan paluun uudessa Apple Originals -sarjassa Ressu ja ystävät. Mukana ovat tietenkin myös Jaska, Tellu, Amadeus, Salli, Eppu ja Ressun paras ystävä Kaustinen. Tätä sarjaa katsoessa tulee todella nostalginen ja riemukas olo.

On myönnettävä, että huolestuin, kun kuulin, että kyseessä on Applen tuottama sarja. Jotenkin vain tuntui, että Apple puuttuisi Tenavien alkuperäiseen ideaan, mutta ilokseni voin todeta, että huoleni oli turha. Ressu ja ystävät on tehty vanhaa kunnioittaen. Kaikki lapsuuteni Tenaviin liittyvät muistot suorastaan tulvivat mieleeni. Tästä suuri kiitos kuuluu tuottaja Kimberly Smallille, ja kaikille sarjan ohjaajille, joita johti Rob Boutilier.

Ressu (Punainen Paroni) ja Kaustinen. Kuva: Apple TV+.

Ressu on edelleen se sama koira, jota ei voi kuin rakastaa. Jaskalle niin rakas karvaturri selviää kaikista eteen tulevista tilanteista viekkaudella, kekseliäisyydellä, sekoilulla, mutta tietenkin myös rakkaudella. Tämä ihana rakki on todella itserakas, mutta niinhän Ressun kuuluukin olla. Tuossa koirassa kaikki on kohdallaan.

Vaikka tämän sarjan nimi onkin Ressu ja ystävät, niin ketään Tenavien hahmoa ei ole unohdettu, vaan jokainen on löytänyt oman paikkansa. Tellu komentaa, Amadeus soittaa pianoaan Tellun rakastavan, mutta vaativan katseen alla. Eppukaan ei ole muuttunut yhtään, sillä sininen riepu roikkuu edelleen mukana.

Ressun, ja koko Tenavien iloisen porukan löydät Apple TV+-palvelusta.

Teksti: Juho Kojima