Kategoriat
Elokuvat TV TV5

Kivisten ja Sorasten jatko-osa on täyttä roskaa

Näin alkoi legendaaristen Kivisten ja Sorasten tarina! Retu ja Tahvo kohtaavat mielitiettynsä Vilman ja Bettyn, mutta onnen tiellä on niljakas playboy Chip Rockefeller, jolla on katala suunnitelma.

Täytyy heti näin alkuun tunnustaa, että pidän todella paljon tämän elokuvasarjan ensimmäisestä osasta, joka ilmestyi vuonna 1994.  Tämän takia olen todella pettynyt tyylistä, millä tämä sarjan toinen elokuva The Flintstones in Viva Rock Vegas on tehty. Eihän se ensimmäinenkään mikään mestariteos ollut, mutta tämä jatko-osa on täyttä roskaa!

Tuntuu aivan siltä, että Universal on antanut elokuvan tekijöille ison tukun rahaa, eikä kukaan oikeasti välittänyt siitä, millainen lopputulos tulisi olemaan.

Ohjaaja Brian Levant oli varmaan kiireinen mies, sillä näytti siltä, ettei kohtauksia oltu sen kummemmin harjoiteltu, vaan liikkeellä oltiin asenteella, kunhan nyt jotain saadaan aikaan.

Tämän jatko-osan näyttelijävalinnat ovat menneet metsään pahemman kerran, Retu ja Tahvo etunenässä. Retua näyttelevä Mark Addy on täysin väärässä roolissa ja paikassa. Hänen kykynsä eivät yksinkertaisesti riitä. Tahvon näyttelijää ei pelasta edes kuuluisa sukunimi, sillä Stephen Baldwin näyttää suorastaan surkealta roolissaan.

Tämän piti olla komedia, mutta se ei naurata, ei sitten yhtään. The Flintstones in Viva Rock Vegas tulee tänään Vitoselta kello 16:00.

Trailer: Amblin

Teksti: Juho Kojima