Kategoriat
Amazon Prime Elokuvat Suoratoistopalvelut

Prime Video tarjoaa: Pierce Brosnanin tähdittämä The Thomas Crown Affair

New Yorkissa asuva Upporikas liikemies Thomas Crown (Pierce Brosnan) päättää viihdyttää itseään tekemällä monimutkaisen taideryöstön. Hän saa peräänsä kauniin vakuutusetsivän (Rene Russo), joka on päättänyt saada omahyväisen liikemiehen kiikkiin. Parivaljakko ajautuu keskelle huijauksen ja hämäyksen verkkoa, mutta kuka huijaa ketä.

Tämä John McTiernanin vuonna 1999 ohjaama elokuva on omia suosikkejani. koska kaikki palapelin palaset sopivat virheettömästi yhteen. Tarina on juuri oikealla tavalla sotkuinen ja kiehtova. Katsoja pääsee kurkistamaan rikkaiden ihmisten maailmaan todella herkullisella tavalla.

Pierce Brosnan ja Rene Russo muodostavat hyvin toimivan parin, jossa on juuri sopivasti särmää. Brosnan tuo rooliinsa James Bondista tuttuja elementtejä, joita Russon lumoava ja suorastaan huumaava suoritus tukee hienolla tavalla. Itsevarma ja vahva nainen tarjoaa Crownille todella hyvän vastuksen.

Mestarisäveltäjä Bill Contin (Rocky) säveltämä Thomas Crownin musiikki saa minut aina todella hyvälle ja tunteikkaalle tuulelle. Varsinkin tässä elokuvassa Conti käyttää pianon sointuja hyväkseen hienosti. Sävellykset ovat herkkiä ja kauniita, mutta tarvittaessa räväkän vahvoja.

Voit katsoa tämän kiehtovan leffan Amazon Prime Video -palvelusta.

Video: Jfravixthunder22
Trailer: Movieclips Classic Trailers

Teksti: Juho Kojima