Kategoriat
Digitaaliset ensi-illat Elokuvat Paramount+ Suoratoistopalvelut

Paramount+ tarjoaa: Beavis And Butt-Head Do the Universe

Sunnuntain kunniaksi tuli katsottua Paramount+ -palvelusta löytyvä uutuus. Beavis ja Butt-Head on päästetty irti elokuvassa Beavis And But-Head Do the Universe.

Tällä kertaa tuo legendaarinen kaksikko seikkailee avaruudessa, pääsee aikamatkalle, joutuu keskelle liittovaltion sekoilua ja tietenkin pojat jahtaavat naisia.

Music Televisioinnilla aikanaan pyörinyt kulttisarja on yritetty päivittää nykyaikaan. Mike Judgen luoma kaksikko pääsee testaamaan esimerkiksi älypuhelimia ja muita vempaimia.

Katsoessani tätä leffaa mietin, että katsonko Nasan mainoselokuvaa, sillä leffa oli täynnä viittauksia Yhdysvaltain avaruushallintoon. Viittaukset oli tehty komedian keinoin, mutta ne vastasivat yllättävän tarkasti todellisuutta. Voiko olla niin, että Nasa haluaa kiillottaa julkisuuskuvaansa.

Mutta yleiskuva tästä elokuvasta on kuitenkin, että pelkkä ulkoasun muutos ei ihan riittänyt, sillä näiden teinien hörötykset ja hekotukset on jo niin nähty. Kyllä se vaan niin on, että jotkut kulttisarjat kannattaisi jättää rauhaan, koska ne ovat täydellisiä aikakautensa kuvia, eikä niiden päivittäminen yleensä onnistu kovin hyvin.

Beavisin ja Butt-Headin superfaneille on ihan must watch, mutta me muut voimme jättää sen väliin.

Leffa löytyy nyt Paramount+ -palvelusta.

Trailer: Paramount Plus

Teksti: Juho Kojima