Kategoriat
Elokuvat SkyShowtime Suoratoistopalvelut

SkyShowtime tarjoaa: Marry Me

Jennifer Lopezin ja latinomusiikkitähti Maluman uusien kappaleiden tahdittamassa Marry Me -elokuvassa Lopez esittää supertähteä ja Owen Wilson tavallista kadunmiestä, jotka päätyvät sattuman kautta naimisiin keskenään. Kahden ventovieraan yllättävässä romanssissa etsitään jotain todellista maailmassa, jossa ihmisten arvoa mitataan tykkäyksillä ja seuraajilla. Marry Me on moderni rakkaustarina julkisuudesta, avioliitosta ja sosiaalisesta mediasta.

Kat Valdez (Lopez) ja suursuosioon noussut nuori poptähti Bastian (Maluma esikoisroolissaan) muodostavat maailman seksikkäimmän julkkisparin. Kun heidän hittisinglensä “Marry Me” singahtaa listojen kärkeen, he päättävät mennä naimisiin faniensa edessä hääkonsertissa, ja vihkiminen striimataan ympäri maailmaa.

Eronnut matematiikan opettaja Charlie Gilbert (Owen Wilson) on raahattu mukaan konserttiin tyttärensä Loun (Chloe Coleman, HBO:n Big Little Lies) ja parhaan ystävänsä (Sarah Silverman) seuraksi. Vain hetkeä ennen vihkimistä Kat kuulee, että sulho Bastian on pettänyt häntä avustajansa kanssa. Hänen elämältään putoaa pohja, ja hän menettää uskonsa rakkauteen, totuuteen ja uskollisuuteen. Katin maailman romahtaessa hänen katseensa kiinnittyy tuntemattomaan mieheen yleisössä.

Lyödäänpä heti tietyllä tavalla faktat pöytään. Tämä leffa on täyttä sokeria, mutta tällä kertaa se ei haittaa. Yleensä suorastaan vihaan romanttisia komedioita. Nyt  kävi kuitenkin toisin, sillä Marry Me oli suorastaan hellyttävän hyvä.

Syy tähän löytyy näyttelijöistä. Lopez ja Wilson muodostivat hyvän parin, jonka tarina oli (melkein) uskottava. Varsinkin Wilson oli elementissään. Charlien hahmo oli rakennettu niin, että se nojasi hienolla tavalla komedioistaan tunnetun Wilsonin vahvuuksiin, eli todellisuuteen perustuvaan huumoriin ja tavallisuuteen. Lopez jäi välillä täysin vastanäyttelijänsä varjoon.

(from left) Kat Valdez (Jennifer Lopez) and Charlie Gilbert (Owen Wilson) in Marry Me. © 2020 UNIVERSAL STUDIOS. All Rights Reserved.

Tämä johtui siitä, että Lopez yritti todistaa katsojille hieman liian innokkaasti, että hän pystyy omaksumaan tavallisen ihmisen roolin. Tuossa hommassa häneltä kuluu aivan liikaa energiaa, mutta kuten edellä totesin, niin Lopez ja Wilson sopivat todella hyvin yhteen. He tuntuivat aidosti nauttivan toistensa seurasta.

Kolmantena näyttelijänä on pakko nostaa esiin Chloe Coleman, joka ajoittain varastaa koko shown. Roolihahmona Lou pitää isänsä jalat maassa, mutta samalla hän potkii vauhtia ujoon Charlieen. Coleman suorastaan loistaa kohtauksissa, joissa hän pääsee näyttelemään Lopezin kanssa. Parivaljakolla tuntui olevan todella hauskaa.

Kuulin ennen elokuvaa, että Maluma olisi SE näyttelijä, jota kannattaisi seurata, mutta joko hän jännitti aivan liikaa tai sitten rooli ei sopinut hänelle ollenkaan, mutta hän epäonnistui. Wilsonin ja Maluman välille yritettiin kovasti rakentaa jännitettä, mutta se jäi virityksen tasolle.

Tuossa olikin koko elokuvan heikoin kohta, sillä tällainen elokuva vaatii edes jonkin verran jännitettä. Odotin jatkuvasti, että milloin Charlie kohtaa ne arvattavat haasteet tuossa uudessa suhteessaan. Kun niitä ei oikein näkynyt, niin tunnelma vähän lässähti. Maluma kyllä yritti tarjota haasteita, mutta näissä kohtauksissa tarina oli todella heikko, eikä kunnon vastakkainasettelua päässyt syntymään.

Vaikka elokuvan juonen pystyi arvaamaan etukäteen, niin se ei tällä kertaa haitannut. Sanoin aiemmin jonkun elokuvan kohdalla, että se oli hyvää viihdettä koronan jälkeen. Sama pätee tässäkin tapauksessa. Marry Me saa katsojan hyvälle tuulelle.

Trailer: Universial Movies Finland

Teksti: Juho Kojima