Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Marvel on terapian tarpeessa

Maailma saa uuden Captain American, kun Yhdysvaltain hallinto valitsee tehtävään John Walkerin (Wyatt Russell). Samaan aikaan Bucky (Sebastian Stan) ja Sam (Anthony Mackie) yhdistävät voimansa, kun kaksikko taistelee kapinallisia vastaan, mutta tehtävään tulee mutkia, kun heidät ohjataankin yhteiseen terapiaan.

Voisiko joku selittää minulle, miksi Marvel halusi jo tässä vaiheessa uuden Captain American, kun minä en oikein ymmärrä. Totta on, että studion tekemä siirto sähköisti uuden sarjan ilmapiiriä, mutta Capin tilalle olisi voitu luoda kokonaan uusi hahmo, Marvelin tiimin luovuus olisi tuohon varmasti riittänyt. Miksi John Walkerista piti tehdä täysi dorka? Ymmärrän toki, että syyt liittyvät sarjan juoneen, mutta silti. Jos tällä yritettiin luoda huumoria, niin ei uponnut.

Tämän parhaassakin tapauksessa keskinkertaisen jakson parasta antia nähtiin, kun Sam ja Bucky joutuivat pariterapiaan, jossa parivaljakko yritti avata sekaisen ystävyytensä umpisolmuja. Kaikesta näki, että Stan ja Mackie nauttivat tilanteesta täysillä.

Toivottavasti seuraava jakso on paljon parempi, sillä tämä toinen osa näännytti mielenkiintoani todella paljon. Voisin jopa sanoa, että nyt se on nähty, nimittäin Marvelin ensimmäinen harha-askel. The Falcon and the Winter Soldierin toinen osa nyt Disney+ -palvelussa.

Teksti: Juho Kojima