Kategoriat
Elokuvat Nelonen Paramount+ Ruutu+ Suoratoistopalvelut TV

Huomenna Nelosella: Paavo Pesusieni -elokuva

Tangalassa tapahtuu kummia! Kuningas Neptunuksen (Jari Salo) kruunu on kateissa, ja Ravunkuori-ravintolan johtaja Einari Rapua (Arto Nieminen) epäillään sen anastamisesta. Hankkiakseen kruunun takaisin ja pelastaakseen Einari Ravun Paavo Pesusieni (Juha Paananen) suuntaa yhdessä parhaan ystävänsä Patrik Tähtösen (Pasi Ruohonen) kanssa kohti kavalaa Kotilokaupunkia.

Tähän elokuvaan voi suhtautua kahdella eri tavalla. Lapset saavat siitä varmasti paljon iloa ja riemua, sillä leffa on täynnä kohellusta ja ihan hauskaa sekoilua, rapupiiraita unohtamatta. Seikkailut ovat jännittäviä ja vauhdikkaita. Tätä leffaa ei todellakaan ole tehty aikuisille. Juoni on aikuisen näkökulmasta melko tohelo, mutta kyllähän tämän lasten kanssa katsoo.

Suomalainen dubbaus on taas kerran aivan huippuluokkaa. Varsinkin Juha Paanasen ja Pasi Ruohosen suoritukset ovat parasta laatuluokkaa.

Paavo Pesusieni -elokuva huomenna Nelosella kello 09:00. Elokuva löytyy myös uudesta Paramount+ -palvelusta, joka puolestaan löytyy Ruutu+ -palvelusta. Kyseessä on maksullinen lisäpalvelu.

Teksti: Juho Kojima