Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Ducksin legendat saapuivat apuun

The Mighty Ducks: Game Changers on nytkähtänyt eteenpäin kahden jakson voimalla, go Ducks! Tuo huudahdus oli sarkasmia, sillä sarjan taso ei pienestä erätauosta huolimatta ole parantunut yhtään.

Sarjojen tuotannossa kaikki suunnitellaan tietenkin etukäteen, mutta tällä kertaa pieni piristysruiske tuli kyllä tarpeeseen. Alkuperäisistä elokuvista tutut Ducksit saapuivat kaupunkiin muistelemaan menneitä. Mukana olivat esimerkiksi Lester Averman (Matt Doherty), Fulton Reed (Elden Henson) ja Connie (Marguerite Moreau). Muisteloiden lomassa nämä jääkenttien kauhut kävivät moikkaamassa uuden sarjan hahmoja.

Olisitte nähneet ilmeeni, kun nämä konkarit ilmestyivät areenalle. Hymyni ulottui korvasta korvaan. Tuon pikkuriikkisen hetken ajattelin, että tämä uusi sarja voi vielä kiskoa itsensä turvaan heikoilta jäiltä, mutta ikävä kyllä, olin täysin väärässä.

Heti, kun vanhat konkarit hyppäsivät takaisin katsomoon, mielialani suorastaan romahti, sillä mikään ei toiveistani huolimatta muuttunut. Alex (Lauren Graham) jatkaa sekoiluaan, eikä mistään meinaa tulla taas mitään. Evan (Brady Noon) pohtii joukkueen vaihtoa, josta seuraa melkein välirikko muiden pelaajien kanssa.

Tämän jengin pitää nostaa pelinsä tasoa todella paljon. Kuva: Disney/Liane Hentscher.

Gordon (Emilio Estevez) yrittää palauttaa jengin motivaation viemällä porukan perusasioiden eteen.

Ehkä olisi parempi, jos Lauren Graham hyppäisi kokonaan katsomoon ja jättäisi nämä valmennushommat kokonaan Gordonille. Aina, kun näen Alexin vaihtoaitiossa, niin tuskastun, koska tiedän, että luvassa on todella surkeaa komiikkaa.

The Mighty Ducks: Game Changers löytyy Disney+ -palvelusta.