Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Disneyn Lahja Mikki-hiirelle ontuu pahemman kerran

Mikki-hiiri täyttää 18.11 80 vuotta. Maailman tunnetuin hiiri aloitti uransa vuonna 1928 elokuvassa Höyrylaiva Ville. Näiden Kuluneiden vuosien aikana Mikki ja hänen ystävänsä Aku, Minni ja Hessu ovat ehtineet viihdyttää fanejaan aina vauvasta vaariin. Olen itsekin jonottanut tuon iloisen vekkulin nimikirjoitusta pitkään ja hartaasti Floridan Disney Worldissa, ja hauskaa oli. Sen vuoksi tuntuu suorastaan pahalta, kun joutuu toteamaan, että Disney+:n uusi Mikki-hiiri -sarja on melkoista kuraa.

Copyright: The Walt Disney Company/DTCI

Disney+ julkaisi Mikin syntymäpäivän kunniaksi The Wonderful World Of Mickey Mouse piirrossarjan, joka sisältää lyhytelokuvia, joissa Mikki ja kumppanit seikkailevat. Sarjasta on nyt julkaistu kaksi jaksoa. Täytyy todeta, että hauskuudesta ei ollut tietoakaan, kun itse päivänsankarin johtama joukko sekoili koko ruudun täydeltä. Mikki ja hänen ystävänsä seikkailivat villissä lännessä ja tulevaisuuden talossa, jos joku kysyisi minulta, mitä noissa kahdessa jaksossa tapahtui, niin rehellinen vastaukseni olisi, että en muista, sillä juoni jäi täysin järjettömän kohelluksen varjoon. En voi ymmärtää, kuka on antanut luvan tuottaa tällaista sisältöä.

Onko tämä todella syntymäpäivälahja, jonka Disney haluaa ojentaa Mikille ja tämän faneille, jos on, niin suoritus on todella heikko, ei voi muuta sanoa.  

Sarja on nyt katsottavissa Disney+-palvelussa.

Teksti: Juho Kojima