Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Disney+ tarjoaa: The Guardians of the Galaxy Holiday Special

Tulipa tässä viikonlopun viihteeksi katsottua Guardians of the Galaxyn jouluspesiaali Disney+-palvelusta. Sainkin kokea iloisen yllätyksen, sillä tämä spessu oli todella erinomainen. Yleensä Disneyn tekemät spesiaalit ovat olleet melkoista huttua, mutta ohjaaja James Gunn, ja muu Guardians-sakki suhtautuu projektiin vakavasti.

Star-Lordin (Chris Pratt) ystävät eivät oikein tunne joulun sanomaa tai merkitystä, mutta päättävät tästäkin huolimatta järjestää Peterille jouluisen yllätyksen, johon liittyy näyttelijä Kevin Bacon. Hyvää tarkoittavat ystävät tuovat Peterille oikean Kevin Baconin, koska he ajattelevat, että Star-Lord tulisi iloiseksi, mutta kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.

Jouluiseen tapaan kaikki kuitenkin muuttuu lopulta iloiseksi juhlaksi, ja galaksin vartijat oppivat, mitä se joulu oikeasti merkitsee.

Juuri tällainen jouluspesiaalin kuuluu ollakin. Se kunnioittaa lähdemateriaaliaan, johon on sekoitettu oikea annos kuusijuhlan tuntua. Näyttelijät, ohjaaja ja koko taustatiimi nautti selvästi projektistaan.

Jo pelkästään se, että Kevin Bacon saatiin houkuteltua mukaan, oli hienoa ja nerokasta, eikä siinä kaikki, sillä Bacon heittäytyi ”rooliinsa” täydellä vimmalla ja riemulla. Nykyisin tilanne taitaa olla sellainen, että Marvelin tuotantoihin riittää innokkaita tulijoita jonoksi asti. Mikä parasta Kevin Baconin rooli ei jäänyt pieneksi, vaan hän johdatteli koko tarinaa.

Kuva: Jessica Miglio. © 2022 MARVEL.

Yllätystä Peterille järjestävät pääasiassa Drax (Dave Bautista) ja Mantis (Pom Klementieff). Kaksikko lähtee etsimään kuuluisaa näyttelijää ja he päätyvät tietenkin ihmeelliselle maapallolle, jonka ihmeellinen kulttuuri imaisee seikkailijat syövereihinsä.

Bautista ja Klementieff ovat täydellinen parivaljakko, Heillä totisesti synkkaa ja kaksikon keskinäinen sekoilu on suorastaan hellyttävän mahtavaa. Tämä jouluinen spesiaali kannattaa katsoa jo pelkästään Draxin ja Mantisin tähden.

Guardians of the Galaxyn jouluspesiaali löytyy vaikka heti Disney+ -palvelusta.

Trailer: Marvel Entertainment

Teksti: Juho Kojima