Kategoriat
Disney+ Elokuvat Suoratoistopalvelut

Disney+ tarjoaa: Peter pan & Wendy

Disney on taas sortunut kaivamaan holveistaan klassikon, joka lämmitetään uudelleen. Samalla Disney+ sai turhaa uutta sisältöä. Tällä kertaa tuon karmean kohtalon kokee Peter Pan, poika, joka ei halunnut kasvaa aikuiseksi. Mukana on tietenkin Wendy ja tämän kaksi veljeä. Kolmikko päätyy matkaamaan Mikä-Mikä-Maahan Peter Panin johdolla.

Sieltä löytyvät niin Kapteeni Koukku kuin Kadonneet Pojatkin. Koukkuna elokuvassa nähdään takavuosien stara Jude Law, joka onkin leffan parasta antia, sillä hän tuntuu olevan kokonaisuuden ainoa näyttelijä, joka suhtautuu rooliinsa vakavasti. Esimerkiksi Peterin ja Wendyn rooleissa nähtävät Alexander Molony ja Ever Anderson eivät suoriudu rooleistaan kovinkaan hyvin. Varsinkin Molonyn suoritus tuntuu suorastaan ontolta.

Koko elokuva tuntuu ja näyttää huonosti rakennetulta huvipuistolaitteelta, jota varten oli laadittu todella suuret suunnitelmat, mutta lopputulos jäi kauas komeasta tavoitteesta. Koko elokuvan ilme ja olemus vaikuttivat todella pahvisilta.

Ymmärrän toki, että kyseessä on lapsille tarkoitettu elokuva, mutta miksi ihmeessä elokuvan tiettyjä kohtauksia on selvästi tehty vain toisella kädellä.

Samalla täytyy ihmetellä sitä suorastaan pulppuavaa intoa, jolla Disney muokkaa omia klassikoitaan uusiksi, sillä yksikään uusista versioista ei ole saavuttanut esikuvansa kimaltavaa magiaa. Yksi syy siihen, että näitä uusia versioita tungetaan ulos, on tietenkin Disney+, johon pitää saada sisältöä, vaikka sitten väkisin.

Trailer: Walt Disney Studios

Tähdet: *

Teksti: Juho Kojima