Kategoriat
Cmore Suoratoistopalvelut

Desin Viimeistä osaa vaivasi kiire

Jay (Daniel Mays) ja Brian (Jason Watkins) pohtivat sitoutumistaan tutkintaan Nilsenin (David Tennant) oikeudenkäynnin lähestyessä. Desin kohtalo on nyt valamiehistön käsissä.

Sarjan päätösjakso oli hyvä, mutta tällä kertaa täytyy ihmetellä kiireen tunnetta, joka tuntui vaivaavan koko jaksoa. Sarjan kuvaukset oli saatu päätökseen juuri ennen pandemian alkua, joten sillä saattoi tietenkin olla vaikutusta asiaan, mutta ottaen huomioon sen tarkkuuden ja huolen, jolla kaksi edellistä jaksoa oli tehty, niin tämä muutos pisti silmään.

Olisin toivonut, että sarjan tekijät olisivat antaneet enemmän tilaa ja aikaa oikeudenkäynnille, koska siihen koko sarja oli tähdännyt, mutta nyt minulle jäi tunne, että kokonaisuuden keskipisteessä ollut asia ikään kuin unohtui, ja lopulta oikeudenkäyntiä esittävät kohtaukset, joita siis oli harmittavan vähän, oli vain tungettu mukaan.

Des olisi vaatinut vielä neljännen osan, jolloin kiire olisi jäänyt pois.

Rikosdraama Desin viimeinen osa saa ensi-iltansa C MORE FIRST-kanavalla tänään maanantaina kello 22:00. Jos et malta odottaa siihen asti, niin voit katsoa jakson jo nyt C MORE suoratoistopalvelussa.

Teksti: Juho Kojima