Kategoriat
Netflix Suoratoistopalvelut

Oliko Ron Howardin oikea ohjaaja elokuvalle Hillbilly Elegylle?

Hillbilly Elegy On Ron Howardin uusi ohjaus, joka nähdään Netflixissä. Tarina kertoo amerikkalaisen perheen elämästä kolmen sukupolven ajalta. Amy Adamsin ja Glenn Closen tähdittämä elokuva perustuu päähenkilönsä J.D. Vancen (Gabriel Basso) elämänkertaan. Hän on kotoisin Ohiosta. Vancen kokemusten kautta katsoja pääsee näkemään kaiken sen tuskan ja surun, jonka riippuvuus aiheuttaa.

Olen ollut Ron Howardin fani aina siitä asti, kun hän ohjasi elokuvan Apollo 13. Tällä kertaa tuli kuitenkin huti, ainakin minun kohdallani. Olen itsekin yllättynyt, sillä esimerkiksi Glenn Close on todella hyvä näyttelijä, mutta tällä kertaa sekään ei riittänyt.

Yritin todellakin kiinnostua tarinasta, mutta ei onnistunut, Ehkä se johtuu siitä, että Hillbilly Elegy käsittelee sellaista amerikkalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan osaa, johon itselläni ei ole minkäänlaista kosketuspintaa. Elokuvahan ei kerro pelkästään riippuvuudesta, vaan amerikkalaisen tavallisen perheen elämästä muutenkin.

Tarina olisi voinut toimia paremminkin. Väitän, että Ron Howard ei ollut paras mahdollinen ohjaaja tälle projektille. Hän tarvitsee elokuvissaan edes vähän toimintaa.

Hillbilly Elegy saapuu Netflixiin 24.11 kello 10.