Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

WandaVisionin suosio kaatoi Disneyn palvelimet – uusin jakso tarjoaa suuren yllätyksen

WandaVisionin uusin jakso Breaking the fourth wall olikin melkoista vuoristorataa. Wandan ja Visionin elämä alkaa olla melko sekaisin, ja naapureista paljastuu synkkiä salaisuuksia.

Jakson aikana selviää, että Wanda ei olekaan se, joka on aiheuttanut Westviewin oudot tapahtumat, mutta syyllinen löytyykin yllättävän läheltä, Tämä juonen koukero pääsi yllättämään ainakin minut aivan täydellisesti, mutta juuri tuon takia WandaVision onkin niin loistava, sillä koskaan ei voi tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tuo täysin puun takaa tullut juonen käänne aiheutti sen, että melkein kaikki omat sarjaa koskevat teoriani sortuivat, mutta otan kaikki tällaiset yllätykset ilomielin vastaan.

Samaan aikaan, kun Wanda kohtaa omat mysteerinsä, niin Vision ja Poikkeamaan joutunut Darcy (Kat Dennings) yrittävät suorastaan paeta karnevaaleilta, jotka eivät ole ihan niin iloiset kuin voisi kuvitella. Darcy kertoo Visionille, miten ja, miksi tämä päätyi Poikkeamaan. Kaikki Darcyn kertomukset eivät ole Visionin kannalta mukavaa kuultavaa.

Visionin ja Darcyn matkan aikana näyttää siltä, että Vision osallistuu jonkinlaisen dokumentin tekoon. Sama toistui myös Wandan kohdalla. Itse en oikein pitänyt tästä, koska se rikkoi WandaVisionin illuusiota jo vähän liikaa.

The Hollywood Reporter uutisoi, että WandaVisionin uusin jakso oli niin suosittu, että Disney+ kaatui hetkeksi Yhdysvalloissa.

Teksti: Juho Kojima