Kategoriat
Cmore Suoratoistopalvelut

The First parantaa lentoaan

The Firstin kolmannessa ja neljännessä jaksossa uusi miehistö valmistautuu tulevaan lentoon Mars-planeettaa kohti. Sarjan tahti on edelleen melko hidas, mutta laatu on selvästi parempi kuin sarjan alussa.

The First pureutuu todella hyvin lähestyvän avaruuslennon tuomiin paineisiin. Tässä sarja onnistuu paremmin kuin yksikään aiempi sarja tai elokuva, joka on käsitellyt avaruuslentoja. Tuleviin tehtäviin valmistautuminen vaatii miehistöltä todella paljon, joten perhe tai puoliso jää usein toiselle sijalle. The first näyttää tämän suorastaan raadollisen aidosti.

Sarjassa on kuitenkin edelleen kaksi isoa miinusta, joista en meinaa päästä yli. Kerronnan suurin ongelma on sen hitaus. Ymmärrän toki, että kyseessä on sarja, joten tietty hitaus sallitaan, mutta The First etenee välillä unettavan hitaasti. Käteni havitteli monta kertaa kaukosäädintä, mutta onnistuin lopulta katsomaan molemmat jaksot alusta loppuun asti, mutta tiukkaa teki.

Sitten toinen ongelma, joka ei välttämättä vaivaa kaikkia katsojia, mutta minua kylläkin. Sarjanhan on luonut ja käsikirjoittanut House of cardsista tunnettu tuottaja Beau Willimon. The First eksyy välillä liikaa politikoinnin puolelle, silloin se alkaa muistuttaa hieman liikaa tuota Netflixistä tuttua sarjaa.

The Firstin kolmas ja neljäs jakso löytyvät C Moresta.

Teksti: Juho Kojima