Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Wandavisionin päätösjakso oli pettymys

Nyt täytyy jälleen olla tuskallisen rehellinen. WandaVisionin viimeinen jakso oli melkoinen pettymys, kun otetaan huomioon se tosiseikka, että tämä sarja on ollut virkistävän erilainen verrattuna muihin Marvelin tuotoksiin.

Matt Shakmanin ohjaama sarja päättyi Marvelin normaalia kaavaa noudattavaan loppumäiskintään, jossa Agatha Harkness (Kathryn Hahn) ja Wanda (Elizabeth Olsen) mittelivät voimiaan. Samaan aikaan Vision (Paul Bettany) kohtasi toisen version itsestään. Jotta tilanne olisi vielä hieman mutkikkaampi, niin pariskunnan pojat antoivat taisteluun oman panoksensa.

Kohtaus oli visuaalisesti todella upea, mutta sekään ei ikävä kyllä oikein riittänyt pelastamaan tunnelmaa, joka lässähti kuin pannukakku. Minua alkoi suoraan sanottuna tympimään pahemman kerran.

Jaksoa, kun ei oikein pelastanut sekään, että lopussa Wanda kohtaa musertavan tragedian. Tuossa vaiheessa mielenkiintoni oli kadonnut jo täysin, joten en kokenut suuria tunteita, vaikka olisi ilmeisesti pitänyt.

Tämä sarja olisi voinut yltää, vaikka mihin, koska se uskalsi rikkoa Marvelille tyypillisiä kaavoja ja sääntöjä, mutta lopussa tekijöiden rohkeus taisi yksinkertaisesti pettää, ikävä juttu.

Teksti: Juho Kojima