Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Uusi She-Hulk ei täyttänyt odotuksia

Olin jopa hieman innoissani, kun Marvel kertoi, että tekeillä on sarja nimeltä She-Hulk: Attorney at Law, koska alkuperäinen Hulk on aina ollut itselleni mielenkiintoinen hahmo.

Nyt tätä uutukaista on takana kaksi jaksoa, ja olen järkyttynyt. Voiko todella olla niin, että Marvel on vajonnut näin alas. Aiemmin tämän studion tuotokset ovat olleet todella upeita, ja niissä on ollut joku isompi ajatus takana, mutta nyt vaikuttaa siltä, että tämä versio on tehty kieli poskella. Ei hauskuudessa mitään vikaa ole, ei todellakaan, mutta nyt on menty täysin laidan yli.

Jotenkin tuntuu, että She-Hulk ja Hulk ovat joutuneet Marvelin tuotantotehtaan uhreiksi. Tällä tarkoitan sitä, että Marvelilla tuntuu jatkuvasti olevan hirveä kiire tuottaa uutta sisältöä. Tästä syystä melkein mikä tahansa tuntuu kelpaavan.

Tämä sarja menetti minut siinä vaiheessa, kun molemmat Hulkit harjoittelivat niityllä. Kohtauksen oli ilmeisesti tarkoitus olla hauska ja viihdyttävä, mutta itse koin sen lähinnä outona ja olin vaivaantunut. Jotenkin koko katselukokemusta voisi kuvata oudoksi.

Jo pelkästään se, että She-Hulk toimii juristina supersankarin hahmossa, on sinänsä liikaa. Myönnän heti perään, etten ole lukenut She-Hulkin sarjakuvia, joten en tiedä, onko hän ollut juristi. Kun mukaan sotketaan vielä liikaa silkkaa komediaa, niin telkkari menee kiinni.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että esimerkiksi näyttelijät olisivat olleet surkeita, päinvastoin. varsinkin Tatiana Maslany (Jennifer Walters/She-Hulk) tekee upeaa työtä, vaikka hänelle annettu materiaali ei täytä kaikkia laatuvaatimuksia. Maslany käyttää hänelle tarjotun mahdollisuuden hyväkseen.

Kuva: Marvel

Myös itse Hulk, eli Mark Ruffalo on saatu mukaan. Hän tekee perussuorituksen, ei sen enempää. Olen aina iloinen, kun näen ärjyvän vihreän möykyn. Nyt kuitenkin on sanottava, etten oikein ymmärrä, miksi Ruffalo oli raahattu paikalle. Tietenkin Hulk opettaa She-Hulkille, miten olla HULK, mutta silti. Bruce Banner taitaa olla mukana vain heiluttamassa Marvelin ja alkuperäisen Avengers-ryhmän lippua, eli liittämässä menneisyyttä tulevaisuuteen. Sinänsä ihailtava tehtävä, mutta oliko se tarpeen, epäilen.

Kyseessä taitaa olla enneminkin Marvelin tarve muistuttaa faneja MCU:n kultaisista ajoista, koska viime aikoina ei mielestäni ole ollut montakaan aihetta juhlaan kuuluisan studion suunnalla.

She-Hulkin kolmas jakso nähdään Disney+ -palvelussa huomenna torstaina.

Trailer: Marvel Entertainment

Teksti: Juho Kojima