Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

The Mighty Ducksin toinen jakso oli todella surkea viritelmä

Miksi oi miksi! Disney+:n The Mighty Ducks: The Game Changers jatkaa todella surkealla linjalla. Alkuperäisten elokuvien hohto on kadonnut kokonaan. Lauren Grahamin esittämä Alex jatkaa sekoilujaan. Hänen valmentama uusi joukkue hankkii varusteita kyseenalaisilla keinoilla. Emilio Estevez makoilee sohvalla ja vaikuttaa todella kyllästyneeltä Gordon Bombayn rooliin.

Jos Disney oikeasti haluaisi tehdä hyvän sarjan, niin se olisi varmasti mahdollista. Nyt näyttää ja vaikuttaa lähinnä siltä, että ainoa motiivi tämän sarjan tekoon on ollut nostalgia ja raha, sillä laatua tästä tekeleestä ei löydy sitten yhtään.

Lauren Graham oli loistava Gilmooren tytöissä, mutta The Mighty Ducks on hänen osaltaan täydellinen hutikuti. Jos hän välittäisi roolistaan edes hiukan, niin homma toimisi, mutta minkäs teet, kun ei kiinnosta. Graham olisi voinut jättää koko roolin väliin.

Tämä Disneyn ylimainostettu uutuus on kyllä todellinen pohjanoteeraus. Yhtiö todistaa tämän sarjan avulla ainakin sen, että laadulla ei ole väliä, eikä yhtiö tunnu arvostavan omia klassikoitaan yhtään tippaa. Surkeaa, todella surkeaa!

Sarjan toinen osa löytyy Disney+ -palvelusta.

Teksti: Juho Kojima