Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

The Falcon and The Winter Soldier päättyi surkeaan mahalaskuun

The Falcon and The Winter Soldier päättyi kauniisti ilmaistuna keskinkertaiseen jaksoon, jossa mätkittiin, potkittiin ja räiskittiin Marvelin normaaliin tapaan, kun ideat loppuvat, niin ruudulla nyrkit viuhuvat. Karlin (Erin Kellyman) johtamat terroristit iskevät Global Repatriation Councilin kokoukseen. Iskusta seuraa yleinen sekasorto, joka kestää koko jakson ajan. Saamme myös selville, kuka salaperäinen Power Broker on.

Täytyy sanoa, että tätä sarjan päätösjaksoa kuvaa parhaiten juuri sana sekasorto. Edes se, että Sam (Anthony Mackie) saa vihdoinkin toteuttaa suuren unelmansa, ei pelasta surkeasti koostettua kokonaisuutta, joka sortuu kaikkiin Marvelin kliseisiin.

Jos jakson tarkoitus oli koota kaikki tämän sarjan hauraat juonen murut yhteen, niin se epäonnistui tehtävässään todella surkeasti. Koko hommasta mieleen jäi vain muisto epäselvästä mössöstä, jolla ei ollut selkeää alkua tai loppua.

Tämä on todella ikävää, sillä olisin halunnut, että Mackie ja Sebastian Stan (Bucky) olisivat saaneet jotain parempaa, sillä sen he olisivat ansainneet. The Falcon and The Winter Soldier ei todellakaan nouse Marvelin klassikoiden joukkoon.

Jos Marvel alkaa jatkossa tuottamaan tämän tasoista sisältöä, niin riskinä on, että brändin suosio romahtaa nopeasti.

Mihin on kadonnut se kekseliäisyys, joka leimasi Avengers elokuvien kultakautta, sillä nyt se on pelkkä muisto vain. The Falcon and The Winter Soldier muistuttaa kilometritehtaalla tuotettua liukuhihnatavaraa, jota Disney on tuottanut viime aikoina hieman liikaa.

The Falcon and The Winter Soldier löytyy nyt kokonaisuudessaan Disney+ -palvelusta.

Teksti: Juho Kojima