Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

The Book of Boba Fett teki mahalaskun

The Book of Boba Fettin toisessa osassa selviteltiin valtasuhteita ja muisteltiin menneitä.

Sarjan toinen osa oli omasta mielestäni hyvin kaksijakoinen. Toisaalta se avarsi tarinan maailmaa, mutta se oli myös melko yksitoikkoinen ja pitkästyttävä.

Boba teki tuttavuutta Tattooinen poliittisen eliitin kanssa ja joutui kasvotusten Jabban sukulaisten kanssa. Tämä olisi riittänyt yhden jakson juoneksi vallan mainiosti, mutta sarjan tekijöillä olikin yllätyskortti piilossa, kun jakson suunta kääntyikin yhtäkkiä täysin. Katsoja heitettiin keskelle Boban muistoja, ja tarinaa, jossa Fett opetti Tuskenin heimon sotureille, miten aavikkorosvoja vastaan tulee taistella.

Kehuin The Book of Boba Fettin ensimmäistä jaksoa, mutta tämän toisen kohdalla on myönnettävä, että kyseessä oli surkea mahalasku.

Ei siinä mitään, Tuskenit ovat ihan mielenkiintoisia, mutta he ovat aina omasta mielestäni olleet mainioita ja arvoituksellisia sivuhahmoja, eivät muuta.

Kun Tuskenit astuivat jakson keskipisteeseen, niin tapahtumat alkoivat laahata pahasti paikallaan ja aika todellakin mateli.

Itse olisin nähnyt mieluummin jakson, joka olisi keskittynyt kokonaan Boban haasteisiin planeettansa paikallishallinnon tai Jabban sukulaisten kanssa.

Teksti: Juho Kojima