Kategoriat
Elokuvat Suomi Uutiset

Teppo Airaksisen Supercool lähtee Jenkkilän valloitukseen

Yhdysvalloista kiirii suomalaisittain erittäin iloisia leffauutisia, kun SF Studios kertoi keskiviikkona, että Teppo Airaksisen ohjaama Supercool tullaan näkemään elokuvateattereissa myös rapakon takana.

Elokuvan suunniteltu ensi-ilta sekä Suomessa että Yhdysvalloissa on 11.2. Näin pandemian jyllätessä tällaiset positiiviset uutiset ovat erittäin tervetulleita kireiden rajoitusten keskellä olevalle alalle. Supercoolin tekijätiimissä uutisesta ollaan luonnollisesti erityisen onnellisia.

–Tarinankertojina haluamme, että mahdollisimman moni näkee elokuvamme. Siksi Supercoolin työryhmä on äärimmäisen iloinen siitä, että elokuva saadaan teattereihin Yhdysvalloissa, elokuvan tuottaja Olli Haikka kuvailee tekijöiden tunnelmia SF:n tiedotteessa.

Suomalais-amerikkalaisena yhteistuotantona tehdyn toiminnallisen high school -komedian pääosia näyttelevät Jake Short (This Is The Year, 2020) ja Miles J. Harvey (The Babysitter, 2017). Muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Damon Wayans Jr. (Valekytät, 2014, ja tv-sarja Kolme miestä ja tyttö, 2011), Madison Davenport (minisarja Sharp Objects, 2018), Odessa A’zion (tv-sarja Grand Army, 2020) ja stand-up koomikkonakin tunnettu Iliza Shlesinger (Spenser Confidential, 2020, Pieces of a Woman, 2020).

Toivotaan, että pääsemme katsomaan Supercoolin suunnitellun aikataulun mukaisesti.

Trailer: Leffat

Teksti: Juho Kojima

Lähde: SF Studiosin tiedote