Kategoriat
Elokuvat TV TV5

Tänään Vitosella: Fast & Furious 8

Maassa tuntuu vallitsevan rauha, kun vauhdikas tiimi viettää viimein tavallista arkea: Dom ja Letty nauttivat kuherruskuukaudestaan ja Brian ja Mia ovat jättäneet entisen elämän taakseen. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun salaperäinen nainen (Oscar-voittaja Charlize Theron) viettelee Domin rikollisuuden ja petoksen pyörteisiin alamaailmaan, josta ei näytä olevan pakokeinoa.

Uhkarohkean eliittijoukon on matkattava niin Kuuban rannoille, New Yorkin kaduille kuin Barentsinmeren hyisille lakeuksillekin estääkseen vaarallista anarkistia syöksemästä maailmaa kaaokseen ja pelastaakseen miehen, joka teki heistä perheen.

Vin Dieselin ohella rooleihinsa palaavat Dwayne ”The Rock” Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky ja Kurt Russell. Theronin lisäksi näyttelijäkaartiin liittyvät Scott Eastwood ja Oscar-voittaja Helen Mirren.  Elokuvan on ohjannut F. Gary Gray (Straight Outta Compton).

Noin tätä tekelettä esitellään sen pressisivulla. Katsoin tämän nyt ensimmäistä kertaa ja täytyy myöntää, että olen järkyttynyt. Tämä elokuvasarja on muuttunut aivan järjettömäksi. Olen varmaan päästäni vialla, mutta kaipaan todella paljon sitä alkuperäistä Hurjapäät-meininkiä, joka perustui pelkästään nopeisiin autoihin, kauniisiin naisiin ja perheeseen.

Olin sylkäistä oluet lattialle, kun näin, millaiseksi teknomössöksi koko homma on mennyt, josta on unohtunut elokuvasarjan ensimmäisten osien inhimillisyys ja lämpö. Nyt mottona tuntuu olevan, mitä enemmän räiskettä ja pauketta, sitä parempi. Aivan mielettömän tyhmää.

Miten tämä elokuvasarja on voinut vajota näin syvään suohon?

Fast & Furious 8 nähdään Vitosella kello 23:05.

Trailer: Universal Pictures UK

Teksti: Juho Kojima