Kategoriat
Elokuvat TV TV5

Tänään Vitosella: Wonder Woman

Ennen kuin hänestä tuli Wonder Woman, hän oli Diana, soturiksi koulutettu amatsonien prinsessa. Kun amerikkalainen lentäjä tekee pakkolaskun suojaiselle paratiisisaarelle ja kertoo ulkopuolisessa maailmassa vellovasta sodasta, Diana päättää liittyä mukaan taisteluun ja pysäyttää sotajumala Aresin.

Patty Jenkinsin vuonna 2017 ohjaama seikkailu on mielestäni paras DC:n elokuva. Siinä yhdistyvät seikkailu, jännitys, toiminta ja hyvät näyttelijät. Jenkins on yhdistänyt elokuvansa oikean historian kanssa todella hienolla tavalla, joka varmistaa tarinan uskottavuuden. Samaan hengenvetoon on kuitenkin sanottava, että leffan pahiksena nähtävä Ares on melkoisen heikkoa tekoa. eikä tarjoa oikeastaan mitään.

Wonder Womanin parasta antia ovat ehdottomasti Gal Gadot ja Chris Pine, joka nähdään Steve Trevorin roolissa. Nämä kaksi näyttelijää sopivat yhteen todella hyvin. Diana on alussa viaton, eikä hän ymmärrä, miksi ihmiset sotivat. Elokuvan aikana hänestä kasvaa peloton, itsevarma ja vahva soturi, joka on valmis puolustamaan Trevoria viimeiseen saakka.

Trailer: Leffat

Wonder Woman tänään kello 22.55.

Teksti: Juho Kojima