Kategoriat
Amazon Prime Elokuvat HBO Sub Suoratoistopalvelut TV

Tänään Mtv Subilla: Takaa-ajettu

Kuuluisa jännityselokuva vaimonsa murhasta epäillystä lääkäri Richard Kimblestä ja häntä jahtaavasta liittovaltion poliisista sekä salaperäisestä yksikätisestä miehestä. Tommy Lee Jones palkittiin roolisuorituksestaan Oscarilla.

Tämä Andrew Davisin ohjaama klassikko muistuttaa ajasta, jolloin toimintaelokuvissa oli muutakin kuin pyssyjen pauketta. Takaa-ajettu on täynnä aitoa jännitystä, joka pitää katsojan otteessaan.

Harrison Ford ja Tommy Lee Jones ovat molemmat parhaimmillaan ja todella kovassa vedossa. Jones pääsee käyttämään kaikkia taitojaan. Elokuvassa kaksikolla on muutama yhteinen kohtaus, joissa Jones varastaa shown täysin.

Tähän loppuun täytyy vielä mainita, että jostain syystä olen aina pitänyt myös tämän elokuvan jatko-osasta, joka kannattaa ehdottomasti myös tsekata. Tuossa leffassa nähdään Tommy Lee Jonesin lisäksi Wesley Snipes ja Robert Downey Jr. Tuon Takaa-ajajat nimeä kantavan leffan voi vuokrata useasta palvelusta.

Takaa-ajettu nähdään tänään Subilla kello 21.00. Jos et malta odottaa, vaan haluat katsoa leffan suoratoistona, niin suuntaa HBO Maxille tai Amazon Prime Videolle.

Trailer: Movieclips Classic Trailers

Teksti: Juho Kojima